Hirdetés
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Akadozásmentesítő csúcskiterjesztést kapott a Vulkan API
- Milyen széket vegyek?
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple asztali gépek
- Milyen monitort vegyek?
- Egérpad topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Nem az igp-vel van baj, destop vga-nál se ment a tvm natív hdmi-ről, csak dvi-hdmi átalakítóval, úgy tökéletes volt bármilyen vga-val, de lehet jó lenne amit mondasz. Olyanról hallottam már ami dsubból dvi-t csinál, hogy hogy azt passzolom, de valami 20-25k volt...
Móci: Azt meg lehet oldani külső sb live-val nem is olyan drágán, amit én néztem még analóg 5.1 is volt rajta!
ami pont jó lenne a HT3600-amnak és akkor nem is kellene desktop 1általán...szerk: expresscard hely is van a gépben, de nem tudok róla hogy azon keresztül meg lehetne-e oldani a dvi-t
-
Bluegene
addikt
ezekről nem volt szó, annyira azért nem drága nézz utána, de pl a linkelt tesztben szereplők egyike igen olcsó, megsúgom
egy laptopot hova bővítesz? az úgy van megalkotva h pl hűtésileg h ne kelljen belenyúlni, most őszintén netezésre, filmezésre bőven jó(úgyis 90%-ban az asztalit is arra használod), és 10W-ot eszik vagy mennyit
Harmadrészt meg játszani nem igazán lehet rajta. sztem jobb párosítás egy százezres lapi és egy xbox, fogyasztásban is, egy jó gép többe kerül és kevésbé időtálló
Harmadrészt meg játszani nem igazán lehet rajta. így van rá lehet kötni bármit, mégis az emberek nagy többsége nem vesz hozzá semmilyen plusz monitort, mert felesleges
-
Khaal
őstag
Én nemrég kezdtem el méregetni itthon és kiderült hogy kiütéssel a számítógép a legnagyobb fogyasztó itthon igaz nálam az helyettesíti a tvt, rádiót, dvd-lejátszót is, de így is durva mennyi áramot megzabál egy hónapban, le is lesz cserélve egy laptopra nemsokára.
A hűtők és a bojler követik, de ez utóbbi éjszakai áramról megy, így nem kerül olyan sokba.
Elektromos sütő nem olyan vészes, mert arányaiban nagyon keveset megy, hiába brutális a fogyasztása. Mikrosütő se olyan nagy fogyasztó, egy ezres sincs havonta.
Nálunk ami durva volt, az a mosogatóhoz berakott kisbojler, ami közel kétezer forintnyi áramot megeszik egy hónapban, pedig csak a mosogatásra való vizet melegíti.
-
Bluegene
addikt
vegyél egy ilyet akkor fiam:
Az Asus vagy az Acer laptop eredményeiből az jön ki, hogy nyugalmi állapotban 6 watt környékén, videoleátszáskor 11-12 wattot, terhelve pedig 20 watt környékén fogyasztanak az Intel CULV platformos gépei. Az MSI X600 ezzel ellentétben nyugalomban 13 wattot, videónál 17,4 wattot, teljes terhelésnél pedig 29,3 wattot igényelt, tehát ismét alulmaradt mai párharcunkban, ráadásul alaposan.
[link]egyébként mindig a külnbséget kell mérni, szal az Asus gép tokkal vonóóval netezésnél 8 Watt körül fogyaszthat
ami nagyon kevés egy asztali géphez

veszel egy hasonlót, netezni
és veszel esetleg egy xbox-ot játékra, jó párosítás
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Milyen széket vegyek?
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Sorozatok
- Kuponkunyeráló
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- 205km-t futott! Dualtron Togo limited elektromos roller
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
ami pont jó lenne a HT3600-amnak és akkor nem is kellene desktop 1általán...