Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nkmedve
őstag
Na a tesztből is kiderült, hogy jól választottam amikor beneveztem egy i5-750-re. Akkor nagyon vaciláltam a PII 965 és az i5 között.
Végül, mikor kicsit jobban utánaszámoltam a dolgoknak, rájöttem hogy az i5 az egyértelmű választás ebben a kategóriában (két hónapja legalábbis az volt). Tuningolt eredményekben eléggé megveri a Phenomot, fogyasztása jobb, azon kivül pedig árban sem volt eget rengető a különbség (proci+alaplapot figyelembe véve úgy 10-15%-kal jöttem ki drágábban mint Phenommal).
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Háztartási gépek
- Spórolós topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest