Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
válasz
Oliverda
üzenetére
"Na de ha gyakorlatilag nem lassabb a cucc bekapcsolod C'n'Q mellett akkor ez most hogy?
"én csak a programok elindításáról beszélek, nem egy teszt/benchmark végeredményéről.
a program elindítása előtt 800 mhz-en megy az AMD proci, amikor rákattintasz az ikonra, akkor megterhelődik a proci és felugrik az órajel, és erre mondom, hogy sztem lassabb, mint az EIST. érzésre egy picit lassabban kezdődik el a program betöltése. de mint írtam ez könnyen lehet, hogy csak a déli híd miatt van, mert végülis a betöltés az betöltés. vagy a memóriaelérés a lassabb, a program lassabban kezd el betöltődni a memóriába.egy teszt/bench futtatása közben elvileg folyamatosan terhelődik a proci szal nem kéne, hogy a CnQ vagy az EIST ugráltassa az órajelet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i7-G4 I 12GB I 256GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- CORSAIR K100 AIR
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
"