Hirdetés
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
válasz
Oliverda #362 üzenetére
"Na de ha gyakorlatilag nem lassabb a cucc bekapcsolod C'n'Q mellett akkor ez most hogy?
"
én csak a programok elindításáról beszélek, nem egy teszt/benchmark végeredményéről.
a program elindítása előtt 800 mhz-en megy az AMD proci, amikor rákattintasz az ikonra, akkor megterhelődik a proci és felugrik az órajel, és erre mondom, hogy sztem lassabb, mint az EIST. érzésre egy picit lassabban kezdődik el a program betöltése. de mint írtam ez könnyen lehet, hogy csak a déli híd miatt van, mert végülis a betöltés az betöltés. vagy a memóriaelérés a lassabb, a program lassabban kezd el betöltődni a memóriába.egy teszt/bench futtatása közben elvileg folyamatosan terhelődik a proci szal nem kéne, hogy a CnQ vagy az EIST ugráltassa az órajelet.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gaming notebook topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Jelszókezelők
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Wi-Fi 7-es mobilroutert villantott az ASUS
- Tesla topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest