Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- iPad topik
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- 3D nyomtatás
- AMD alaplapok 2025-ben: B650, X670 vagy X870 legyen?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Androidos tablet topic
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dízelracer
őstag
válasz
SpongyaBob #286 üzenetére
11000 -ért (bruttó!) kapsz olyan alaplapot amiben megy a magfeloldás.
-
dízelracer
őstag
válasz
MZsoltee #195 üzenetére
De, ez pont igaz. Akinek egy komoly LGA775 lap dolgozik a gépében (P5Q Deluxe, ne adj isten egy Rampage ...) az nem fog több tízezer bukóval megválni tőle csak, hogy gyorsan AMD-re váltson ami kb ugyanazt hozza teljesítményben és fogyasztásban is. Belerak 30e ért egy quadot és így a pénztárcája is jobban jár.
Lipi: nem emlékszem, hányadik is volt WR listán az az elavult quad?
-
dízelracer
őstag
Dehogy is ütős. Miket beszélsz! Az egy elavult lassú drága régi szar. Egy őskövület, egy zsákutca, egy áramzabáló kihalt platform. Kukába vele!
szerk: Ha valaki ezelőtt beruházott egy minőségi 775lapba és drága, tuningos DDR2-be az pont hülye lesz hatalmas bukóval kiszállni és platformot váltani. Simán belenyom egy quadot. Teljesítményben ugyan úgy jó mint a ma kapható 4magosok és olcsóbban megússza az egészet mint egy komplett gépcserét ejtene meg. Ezt tudom én, tudod te, tudja mindenki csak van aki nem akarja megérteni. De ez van ...
-
dízelracer
őstag
válasz
#98593280 #166 üzenetére
Ezzel nem értek egyet. Nagyon nem. De ez legyen az én problémám.
A boltosok meg az igazi no comment kategória. "Ezért nem is nagyon mernek jobbat ajánlani" Ezt ugye te sem hiszed el? Ők magyaráznak mikor 1000 forintért az anyjukat is eladnák (tisztelet a kivételnek). Ugyanmár ... -
dízelracer
őstag
válasz
#98593280 #110 üzenetére
Ja hát nagyjából én is körül tudom határolni mi merre csak jó lenne erről egy átfogó tesztet látni grafikonokkal, konkrét eredményekkel.
Házigazdák ez enyhe célzás volt.
#97: "nem csak a bolt ad vacak konfigurációt (lga775-c2d-kodegen) a vásárlóknak, a vevőknél is alul van a mérce és most finoman fogalmaztam."
Ezt kifejthetnéd.
-
dízelracer
őstag
Én viszont már egy újabb ,,CPU - VGA párválasztó" írást látnék szívesen a címlapon az aktuális felhozatalból (itt legfőképp a közép és belépőszintre gondolok). Komolyan érdekelne, hogy jelenleg mit mivel érdemes párosítani. A legutóbbi ilyen jellegű cikk is tavaly márciusban született, ráadásul a csúcskategóriát vette górcső alá ami valljuk be nem sok embert hozott lázba.
Új hozzászólás Aktív témák
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- iPad topik
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- 3D nyomtatás
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Vadiúj számlás garanciás szupergyors hálókártya
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IPhone 12 Mini 64GB Szép Állapot! Akku:100% 6 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest