Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
dízelracer
üzenetére
Világos. Hát..asszem az enyém is olyan trágya volt, zabálta a feszt, valami 0,73V-on is ment primesatbilan..
Én a nyár miatt (semmire se kell agép szinte a neten kívül, de pénz meg igen) cseréltem le, télre kiokoskodom, mi lesz a következő lépés, feltéve ha..kell. Mert Boginak Sims3-ra, a másik törpémnek meg WoW-ra nem nagyok kell.(#197) Scholes9:
Így 40 felett teszek a játékokra, nem játszom soha, így erről nyilatkozni nem tudok, főleg arról, hogy alapon. Viszont ..most is mondom, aki Intel 4 magra hajaz és a 4mag és nem a MHz a lényeg, az nem Quad 9550-et fog venni. Ha meg vki azt, akkor tuningolja is, ezért kell ez neki. Alsó határon 4GHz. (Itt is inkább az a kérdés, mennyi-milyen kiscsi-fesz kell neki. ) Ha beteszed a gépbe és csak boot és kész, aláírom én, (..), de ez (főleg itt) nem jellemzó, s akkor a másik oldal se jöjjön már plusz kendermagokkal. Viszont ha tuning. (mert ugye q9550-et vett) na akkor ...Érted. X-y azért vesz amd-t, hogy 2ből 4 magot csinéljon és hurrá hurrá..
akkor én hagy vegyek már azért quadot, hogy 4,5GHz-en menjen..És az AMD hol lesz hozzá?
Ne linkeket mutassatok már, más tesztjeire hivatkozva. Van táblázatotok már a tuningosunkban, teszteljetek, nyomjátok a jobbnál jobb eredményeket, az "kézzel fogható".
[link]
-
MZsoltee
veterán
válasz
dízelracer
üzenetére
Ez nem igaz, épp most csináltam meg és lényegesen olcsóbban úsztam meg igaz am2+-al és alig került pénzbe! Nem hiszem, hogy E5300-ról akár Q6600-ra vagy Q8200-re tudtam volna váltani 4k-8kból!
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 5 235 14-Core (24M Cache, up to 5.00 GHz) LGA1851 OEM PROCESSZOR!
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-8700 6-Core 3.2GHz LGA1151 Processzor!
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, 4.6GHz) AM4 Processzor
- iPhone 12 Pro Max emelt kapacitású 4530mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én a nyár miatt (semmire se kell agép szinte a neten kívül, de pénz meg igen) cseréltem le, télre kiokoskodom, mi lesz a következő lépés, feltéve ha..kell. Mert Boginak Sims3-ra, a másik törpémnek meg WoW-ra nem nagyok kell.
Így 40 felett teszek a játékokra, nem játszom soha, így erről nyilatkozni nem tudok, főleg arról, hogy alapon. Viszont ..most is mondom, aki Intel 4 magra hajaz és a 4mag és nem a MHz a lényeg, az nem Quad 9550-et fog venni. Ha meg vki azt, akkor tuningolja is, ezért kell ez neki. Alsó határon 4GHz. (Itt is inkább az a kérdés, mennyi-milyen kiscsi-fesz kell neki. ) Ha beteszed a gépbe és csak boot és kész, aláírom én, (..), de ez (főleg itt) nem jellemzó, s akkor a másik oldal se jöjjön már plusz kendermagokkal. Viszont ha tuning. (mert ugye q9550-et vett) na akkor ...Érted. X-y azért vesz amd-t, hogy 2ből 4 magot csinéljon és hurrá hurrá..