- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
echterion
üzenetére
Én se AMD, se Intel fan nem vagyok, de első mondatod a visszájára is fordítható:
"Mindegy, az Intel fanok csak a nyers teljesítményt tudják felhozni, mint döntő érv az AMD-vel szemben."Mindegy, az AMD fanok csak ár/teljesítmény* mutatót tudják felhozni, mint döntő érv az Intellel szemben.
* ide még ezeket lehetne helyettesíteni: kompatibilitás régebbi lapokkal, magfeloldás
Szóval az éremnek két oldala van. Az viszont igaz, hogy hazánkban inkább az ár/teljesítmény választanak, de még inkább aszerint, hogy a lehető legolcsóbb legyen, "mer' úgyis csak a gyereknek kell játszani...", na de játékos gépbe a VGA meg a proci nem két fillér, legyen az akármi... Viszont olyan országokban, ahol magasabb az átlag fizu (meg nincs annyi fa52om adó), ott már többen engedhetik meg a nyers erőt. Egyik oldal ebben, másik meg abban jobb és általánosan fogalmaztam meg. Számomra legolcsóbb és legegyszerűbb lépés egy használt Quad, Q6600-tól Q9400-ig, ami efelett van, az már nem éri meg, akárhogyan nézem sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED monitor topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- MIUI / HyperOS topik
- World of Tanks - MMO
- Horgász topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest