Új hozzászólás Aktív témák
-
rambustibi
őstag
Az AMD szépen átlépte az intelt.
Klaus: Audi C5 RS6 2.7V6 biturbo (Audimaxpower Team) "Der will nur spielen"
-
raskolnikoff
őstag
Hát már eléggé elkésett...nade most olvassunk.
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
nyakdam
aktív tag
Köszi a tesztet.
A játék eredmények kicsit furcsák, de azért látszik, hogy még egy 1080ti- hez is elég egy régebbi i7 vagy egy kisebb Risen. Pár FPS nem biztos, hogy megéri a felárat.
-
Cathulhu
addikt
válasz antikomcsi #27 üzenetére
Epp ez az, en most itt vakarom a fejem, hogy rakoltottem negyed millat a konfigcserere, es most hatrebb lennek mint voltam?
Valahogy sehogyse jon ossze, az 50%+ IPC novekedes, a valodi 8 mag (+HT) es a bivalygyors DDR4 ellenere nem akarom elhinni, hogy szegeny FXem jobban porgott volna jatekok alatt.Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
Daywalker
addikt
válasz Achill3uS #33 üzenetére
Amiket adtál, azokkal próbálkoztam még anno, és most is azokat használta a kolléga. 1,45 a core (1,5 volt korábban, új bios-szal stabilabb lett 1,45-ön), 1,35 a memória, 1,2 soc és asszem 2,1 pll és1,2 sb ha minden igaz...
[ Szerkesztve ]
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
-
komi77
senior tag
Még nem olvastam de köszönöm a tesztet. Kicsit váratott magára a dolog de sebaj itt van
Szegény ember kézzel nőz.
-
hajbel
addikt
Most akkor kijelenthető, hogy az FX-8350 a legjobb játékos proci 4K-ra?
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
r92king
tag
Álmodok? CPU teszt? Valaki csípjen meg
À tout le monde, à tous mes amis, je vous aime, je dois partir
-
antikomcsi
veterán
-
Lacok
őstag
Köszi a tesztet ez már nagyon kellett. A 7700K gyenge szereplése engem nagyon meglepett.
"Errare humanum est, sed in errare perseverare diabolicum"
-
IreN!CuS
őstag
Köszi a tesztet , megérte rá várni
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
Fred23
nagyúr
Elég furcsák azok a játékos eredmények.
Köszi azért a tesztet, ha késve is, de legalább megkaptuk! Mondjuk nagyon örültem volna, ha bekerült volna egy Kaby Lake i3 és i5 is a tesztbe viszonyításképp, de ne legyek telhetetlen ugye...
[ Szerkesztve ]
-
Achill3uS
nagyúr
az 1800X-etek milyen feszen/hőfokon vitte a 4.1-et? nem sok példányt láttam ami egészséges értékeken stabil ennyin (az enyémen kívül ).
[ Szerkesztve ]
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
[CsuCsu]
őstag
Ebayen eppen joarasitva megy az 1700X $319-ert.
-
Gyuri27
félisten
Köszönjük a tesztet.
Amd - Radeon - Ryzen
-
hackeeeee
Jómunkásember
Oké, viszont az akkor is érdekes, hogy sokkal több fps-t produkál egy 3770k, mint egy 6700/7700k. Tudom, BF1, stb.. de, akkor is.. valami szerintem sem kerek, vagy nem tudom..
Ennek hatására az összesített grafikon is elég érdekesen mutat, ami szerint jobb egy régebbi platform.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
M@cika
őstag
Ha már a megjelenéstől számítva 3 hónapot csúszott a Ryzen 5 teszt, igazán hozzácsaphattak volna Ryzen 3 és Threadripper tesztet is. :-) Ja, és a nyomi i9-ekkel se ártott volna összevetni. :-)
Azért köszi a tesztet, bár a játékok engem szerencsére baromira hidegen hagynak
Nasit a kis fehér medvének!
-
antikomcsi
veterán
Na most e szerint a teszt szerint nem érdemes lecserélnem a 8350-em, egy 1700X-re, mert ez utóbbi a 8350 alatt teljesít a számomra fontos dolgokban.
Ez azért kicsit furcsa.
Pláne annak fényében, hogy a gyereknek egy 1600X-et vettem, és megugrottak az fps értékei az előző AMD procihoz képest.
-
válasz Dare2Live #20 üzenetére
Lehet a 4790k széjjelthrottlingolja magát a magasabb feszültség miatt. Így hiába a magas órajel. Esetleg még pluszban minőségi a szórás játszik közre, azaz pont egy rosszabbul sikerült 4790k lett tesztelve, ami nem tud annyit turbózni.
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
PodMAN
senior tag
Na ezek szerint maradhat a 3770K@4,4GHz a helyén. Elég lesz az 1080Ti árát összelapátolni.
-
Yany
addikt
Engem eléggé meglepett (lehangolt), hogy BF1 alatt a tuningos Ryzenek rendre az alapfrekis állapot alatt teljesítenek:
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
Daywalker
addikt
válasz #16939776 #18 üzenetére
A kolléga 3 napig szívott a 7700K-val, több alaplap, több hűtő (víz is), mindenféle bios és beállítás stb, egyszerűen mindig durván ingadozott az órajel. Mivel ezt a procit külföldről kaptuk egy gyártótól, nem tudjuk az előéletét, nem ismertük, akár a kupak alatti pasztázás sem volt tökéletes (80 fokig melegedett vízzel is). De majd ő megírja, én csak passzív szemlélő voltam.
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
msgt.fubar
senior tag
Megnyugodtam, továbbra is élvonalbeli a 4790K
gottagofast
-
félisten
Köszi a tesztet, már vártam (akárcsak az RX550/560, GT1030 elemzését)!
Van néhány elég furcsa eredmény, de nekem igazán a modern, 4 magos, játékra különösen ajánlott i5-ösök hiányoztak a cikkből: i5-6500 / 6600(K) / 7500 / 7600(K) / stb. Ezek azért simán megszorongathatták volna a belépő Ryzen-eket... ha termelékenység / munkafelhasználás terén nem is, de játékok alatt még igen.
i7-2600K ki a csudát érdekel? Már úgyis csak apróról lehet összekukázni, lappal, memóriával együtt...
[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Dare2Live
félisten
Az hagyjám, hogy a "4770k jobb játékokban mint pl. a 7700k" de bzzeg a 4790K meg rosszabb mint a 4770K miközben a 4790K nem más mint egy 4770K csak 3.5GHZ helyett 4GHZen jár, illetve 3.9GHZ helyett 4.4GHZ a 4790K turbója.
Vmit nagyon elszurtak a táblázatokkal vagy vmi durva anomália van itt.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
seniman
veterán
Érdekes,hogy pár helyen milyen szépen helytáll a kis R5 1400.
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
törölt tag
Valami anomália lehetett a tesztkonfiggal, vagy nem raktatok hűtőt a 7700k-ra
Elég sok munka van benne, kis tévedés előfordul
Az látszik hogy az ivy nagyon jól sikerült architektúra, meg is tartom
[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
Jó kis teszt lett, csak van pár érdekes eredmény a grafikonokon.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
adise
őstag
komolytalan a grafikon.
aprón mindjárt jönnek az eladó 3770k irreális áron
-
tranceplanet
addikt
Szerintem legtöbben már fel is adtuk, hogy lesz R5 teszt. Hosszú idő óta vegre egy procicsalád, amire büszke lehet az AMD. VGA fronton kellene még okozni valamit a felsőházban. A taps jár mindenképpen.
" Könnyű döntések-->Nehéz élet ; Nehéz döntések-->Könnyű élet " - Válassz!
-
GeneraL_XTX
veterán
Hát a játéktesztek második felvonásánál valami nagyon nem stimmelt, teljes a káosz az eredményekben és még csak meg sincs magyarázva hogy miért?
Hogy lehet egy azonos architektúrával rendelkező processzor lassabb magasabb órajelen, mint alacsonyabban? teljesen fals értékek, és pont ezért az összesítő táblázat se túl hiteles.....
[ Szerkesztve ]
-
negro
őstag
Na majd idovel ilyen procira valtok. Bar nalam alap, hogy AMD, mivel K6-2 ota veszem a ceg termekeit es jelenleg is egy os regi AMD Phenom II X4 980 3.7GHz hajtok meg mindig es gondolkodtam, hogy BIOS frissites es mehet bele egy FX de ahogy latom meg a 8350-nek se sok ertelme van.
''A kreativitás kulcsa abban rejlik, hogy tudod, hogy rejtsd el forrásaid''
-
opr
nagyúr
Huhuhuhuuuuu gyerekek, mi lesz itt.
Koszonjuk a tesztet, nagyon vartuk mar, neki is esek gyorsan!"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Yany
addikt
De rég nem volt már egy méltó teszt a ph-n. Régi szép idők. Na, ugorjunk neki...
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
A mindenit, ezért érdemes volt várni.
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
Tyrel
őstag
Ott a játékteszteknél, főleg a BF1 DX12 tesztnél hogy lehetnek a gyengébb Ryzenek erősebbek a felsőbb kategóriás társaiknál? Ráadásul fényévekkel...
Hibás a grafikon, vagy mi történik?Vagy összesítésben pl. hogy lehet az R5 1600 az R5 1600X előtt? Kottára ugyan az a két processzor csak épp utóbbinak magasabb az órajele.
[ Szerkesztve ]
Turenkarn
-
hackeeeee
Jómunkásember
Az csak számomra furcsa, hogy játékok alatt az jött ki, hogy a 4770k jobb játékokban mint pl. a 7700k? Oké, hogy pár %, de azért nah..
Erre gondolok:
Amúgy ez egy jó tény arra, hogy a 6700k/7700k és a ryzen 1600(x) fölé nem sok értelme van menni játékok szempontjából. Persze lehet, csak közel sem hoz annyit, amennyivel drágább.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Devas
őstag
Az ethereum ara zuhan, ti meg itt orultok???
Koszonjuk a tesztet. Bar igy elso ranezesre ez is kicsit VGA limitesre sikerult jatekok alatt.
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
arn
félisten
hat jobb kesobb, mint soha aki eddig nem nezett utana, azt nem is erdekli.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
szmörlock007
aktív tag
Végre
Köszönjük
[ Szerkesztve ]
-
lemusz
addikt
Komolyan itt a Ryzen PH! teszt, melyre megannyi hónapja vártunk?!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Nyaralás topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Kiderült, hol fogadja Kína a TikTok-menekülteket
- Vissza a PC Masterrace-re
- OLED TV topic
- Megszabadul a gyengén teljesítő dolgozóitól a Meta
- Windows 10
- Assetto Corsa EVO
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AKCIÓ ÚJ AMD Ryzen 9 7900X3D / AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év gar. 27% áfa
- Processzor felvásárlás
- Eladó 13600KF-em, garis a Konzolvilághoz 2026.03.20-ig utána 2028.03.20-ig Intelhez-eladva epicpwnz
- AMD Ryzen 5 5600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 40.000.-
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!