Hirdetés
- Fürge és gazdaságos üzleti monitorral jelentkezett az EIZO
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hobby elektronika
- Apple asztali gépek
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benőke
őstag
"Ezt azért gondold át még egyszer! Vagy térj be a legközelebbi középiskolába, általános iskolába. De megkérdezheted a legközelebbi 8 évnél idősebb fiú gyermekes szülőt melyik program fűti leggyakrabban a csemete szobáját "
Sokan játszanak ez így van, de ez nem zárja ki a linux -ot. Akinek szempont a sok Wines játék az vagy csak Win -t tart a gépen vagy a win mellett van Linux is. Egyébként a történeti hűség kedvéért bizonyos játékok mennek linux alatt is. Persze nem az összes, meg nem pont úgy ahogy win alatt de akinek van egy kis linuxos kedve az tud ezzel szórakozni win nélkül is.
Másrészt jobban örülnék ha a csajok fűtenék a fiam szobáját mintsem majd a több kw -os tápegységek.
Játékra meg lesz konzol. Persze egy csomó játék fajta nem lesz rajta vagy nem olyan, de nem kell félévente kidobálni belőle a procikat, VGA -kat... stb. Annó Pc -n játszottam Win segítségével, de nem minden ismerősömet érdekelte ez az egész. A Játékosok egy szűk réteg, és ezek egy részét elveszik a konzolok. PC -n a játék elsősorban kötődik a WIN -hez ez van. Pláne mivel erre írják csak meg. Olyan platformra megírni ahol számít a költség pláne amennyibe egy home usernek a Free OS kerül, egyszerűen nem jövedelmező. Márpedig Puszira a játékfejlesztők sem kapnak kakaós csigát reggelente a pékségben.Lehet egyszer megváltozik, és az MS nagy lelkesedéssel ír egy Linux -os DirectX -et de ebben nem hiszek annyira, és bnem is szívesen látnám viszont az Ubimon a Microsoft feliratot
. Márpedig PC -n erre fejlesztenek. MS iszonyú pénzeket öl bele, hogy minden mást kiszorítson. -
-
HENE
aktív tag
Átgondoltam. Te meg olvasd át még egyszer, hogy mit írtam.
Vagy szerinted az általános és középiskolás fiúk használati szokásai jelentik az általános felhasználást? Hát biztos nem. Ha a mindennap használók 30%-a játszik, akkor a játék már általános használatnak minősül? Általános az ami a felhasználók (jelentős) többségét érinti. A játék szerintem továbbra is messze nem az.
Az általános felhasználás szerintem a net/kommunikáció és a munkahelyi felhasználás miatt az office. Esetleg az offline videó nézés és zenehallgatás A többi a felhasználók többségét nem érinti.
-
Szerintem annak számít, de egyre több olyan embernek is van már gépe, akik max. neteznek, és filmet néznek. Vagy csak neteznek.
Nekik aztán mindegy, hogy hogyan fut a krájzisz.
Ezeknek az embereknek elég egy Atom procis gép, meg egy Linux.Ugyanis az otthon felhasznált Windóz, tapasztalataim szerint véletlenül mindig összehányja magát (após gépe... :S ). Egy Linuxot egyszer összeraksz az illetőnek, és nem nagyon fog megborulni.
De ehhez egyszer rendesen meg kell csinálni.Amennyiben kijönnének nagy játékok Linuxra is, nyugi hogy nagy vonzerő lenne.
"Most már csak néhány kattintás 1-2 óra és játszhatsz is..."
Láttál már Linuxot? Szoftverbolt megvan?De amúgy vannak olyan telepítők már évek óta, ami olyan, mint egy winnyózos varázsló (vagy egy exe), és minden rendszeren megy. (Pl. Marvell network driverek, UltraVNC kliens...)
-
HENE
aktív tag
Talán azért, mert az emberek többsége nem játszik otthon. A környezetemben például én vagyok az egyetlen aki PC-n játszik. A játékosoknak meg csak egy része használ PC-t, a másik része konzolt használ. Ilyen van az ismeretségi körömben 2. Mi vagyunk a gép használók 10%-a. Persze más csoportban mások az arányok, de azért sokan nem játszanak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Fürge és gazdaságos üzleti monitorral jelentkezett az EIZO
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gumi és felni topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Játékra meg lesz konzol. Persze egy csomó játék fajta nem lesz rajta vagy nem olyan, de nem kell félévente kidobálni belőle a procikat, VGA -kat... stb. Annó Pc -n játszottam Win segítségével, de nem minden ismerősömet érdekelte ez az egész. A Játékosok egy szűk réteg, és ezek egy részét elveszik a konzolok. PC -n a játék elsősorban kötődik a WIN -hez ez van. Pláne mivel erre írják csak meg. Olyan platformra megírni ahol számít a költség pláne amennyibe egy home usernek a Free OS kerül, egyszerűen nem jövedelmező. Márpedig Puszira a játékfejlesztők sem kapnak kakaós csigát reggelente a pékségben.
. Márpedig PC -n erre fejlesztenek. MS iszonyú pénzeket öl bele, hogy minden mást kiszorítson.