- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Relatíve kompakt, "platinás" tápszörnyekkel gyarapodott az ASUS kínálata
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- VR topik
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Everest / AIDA64 topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenand
veterán
válasz
#79335424 #62 üzenetére
A10-es XBMC-d hardwresen dekódol? (avi elmegy sw módban is, de egy 720p nem)
Ha hw dekódolású nem tudnál adni egy apk-t? mele 2000G-m nekem is a10-es, de csak a Vidon.me TV (XBMC) támogatja a hw dekódolást, felirtot viszonz az 1.0.0.1 nem jelenít meg (más verzió nem elérhető ill a20 a31-re való). MX plyerrel meg tudom oldani, de úgy nem tökéletes. -
mekker
őstag
válasz
#79335424 #58 üzenetére
És a médialejátszós vonalról tudsz esetleg valami olcsóbb, de jó készüléket ajánlani?
A wifi, meg a YT nem fontos tényező (UPC-boxon is van YT, meg ilyenek (vékonyklienses)csak még bugos és sokszor leáll).
Szóval akkor marad az, hogy alap kép- és hangformátumokat lejátsza, vigye a feliratokat rendesen és a filmek többsége ne fogjon ki rajta + a 10-15e Ft maximum ár.
Akkor írok majd a topikjába, de azért érdekelne a véleményed/véleményetek. -
-
kenand
veterán
válasz
#79335424 #37 üzenetére
ATV 1800-at még drágában adják (170-200 USD), mivel nem játszunk rajta - arra ott a PC/XBOX- elég a 2 magos ATv1200 nekünk, és az ára is a fele. Talán pár hónap múlva már elérhetőbb lesz.
4 magos noname- CS918 is 4 magos ára 50 USD körül van, de biztosan rosszabb video lejátszásban, mint az ATV 1200.Van egy Mele a2000g-mis, csak 1 magos, de van VGA kimenete is, lehet rá Linuxot hackelni, de sokat kell buherálni, nincs rá jó XBMC (HW dekódolás vagy csak MX playerrel, vagy Vidon.me TV-vel megy de az utóbbi nem mutatja a feliratokat. Audiót meg csak sztereóba dekódol és pass troughban is csak 2.0-t küld.
Videó lejátszásban egyébként a a WD live palyerünk a legproblémamentesebb (igaz nincs sem koaxialis audio, sem componens video kimenete, így régi erősítő/TV kombóhoz nem jó)
-
pigster
senior tag
válasz
#79335424 #33 üzenetére
Nem tudom, sokan mit nem értenek azon, hogy ez olyan, mint egy androidos tablet, csak kijelző nélkül, illetve a kijelző maga a TV. Amikor először láttam ilyent, egyszerre tudtam, mire lesz jó... Lásd a te írásod, illetve amit én is írtam korábban.
És pontosan: 5W-t fogyaszt. -
pigster
senior tag
válasz
#79335424 #17 üzenetére
Szeptemberben lesz két éves az első 3066 -os TV okosítóm
Nekem meg kb októberben. Nem is használom már, mert azóta vettem egy 4 magos Tronsmart 908 II-t. A kettő együtt került 22000 Ft-ba. A 3066 egy Rikomagic volt, de gyakran fagyott - kezdésnek jó volt, a 4 magos Tronsmart folyamatosan be van kapcsolva, és eddig kb 8 hónap alatt 2-szer fagyott le. A design tényleg nagyon fontos, főleg úgy, hogy sose látom. Magic távirányító: hasonló volt az LG tv-mhez. Két nap után eladtam. Miután láttam, hogy 3066, a további részleteket nem is olvastam a cikkben, de talán egy RJ45 csatlakozó láttam a képen - na, az az egy plusz pont (ha tényleg van), a többi felejtős, ennyiért meg vicc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EPSON - TW5210 - FullHD, 1080p 0 órás lámpával
- SteelSeries Arena 9, USB 5.1-es gaming hangrendszer 14 hónap garanciával.
- OLED65C43LA 3 ÉV GYÁRI GARANCIA !!!
- Eladó Denon AVR-X6400H prémium házimozi erősítő 11.2 csatorna Auro3D Atmos HDR DV stb
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest