Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen SSD-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mekker
őstag
Tabletemben van egy hasonló konfig (4.1,rk3066@1,6Ghz, 1giga ram).
Fém hátlap teljesen hideg, 6000mAh-s akksival nagyon sokáig elmegy - szóval viszonylag energiatakarékos -, és a rendszer + filmek rendesen mennek rajta.
Melegedés miatt lehet érdemesebb modernebb chipre váltani, de egyébként szerintem nem kell ide nagyobb teljesítmény (elméletben).Más:
Tényleg ilyen gáz ez a lejátszó? Ha az 1080p 3,8 Mb/s bitrátájú filmet nem bírja el, az azt jelenti, hogy letöltök egy 3-4 gigás filmet, és elkezd akadni tőle a lejátszó, nem? -
törölt tag
Az Allwinner -nek sztem sincs elérhető, ütőképes cucca, de az biztos, hogy ma egy 3066 -os miniPC meglehetősen elavult kütyü. Én inkább egy H paneles AML S802 -n tesztelném, hogy mit tud ma egy Androidos "TV okosító". Mondjuk egy Tronsmart Vega S89-H -n, vagy egy Minix Neo X8-H -n. De ezek sem biztos, hogy sokáig jelentik az aktuális "erős vasat", mert már küszöbön az RK3288 -as kütyük.
Szerk: így már értem. Meglepett Tőled ez az Allwinner vélemény.

-
tjb007
nagyúr
Pontosan melyik lenne lenne az új generációs Allwinner SoC, amit bele lehetne rakni egy ilyen TV boxba ?
A A33 talán még elmegy, bár a másfél éves A31-nél is szerényebb multimédiás képességgel rendelkezik, az A80-at meg nem éppen ilyenekbe találták ki, és nem is nagyon érhető el (plusz nem is épp olcsó).
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa Rally
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Horgász topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Okos Otthon / Smart Home
- Mobil flották
- 2,5 gigabittel hasítanak a belépőszinten az új Asustor NAS-ok
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő