Hirdetés

Prestigio MultiCenter: Android-alapú mindenes

Prestigio MultiCenter PAB2411

Néhány évvel ezelőtt bukkantak fel az első, Android operációs rendszert futtató, tévébe dugható smart stickek és asztali dobozok, amelyek sokat ígértek, ám a valóságban többnyire csalódást okoztak. Az első hullámot egy jóval csendesebb periódus követte, azonban az utóbbi időszakban megint komoly aktivitás figyelhető meg ebben a termékcsaládban.

A mostanában többek között tabletjeiről, telefonjairól, navigációs eszközeiről ismert Prestigio fantáziáját is megmozgatta ez a szegmens, így egy ideje már megtalálható kínálatukban egy androidos smart box, mégpedig az előzetes információk alapján érdekesnek és sokoldalúnak tűnő MultiCenter, azaz a PAB2411 típusjelzésű termék

Hirdetés

Pofás külső

A masszív, átlagos méretű és kivitelű dobozban egy kifejezetten csinos készülék lapul. Látszik, hogy a dizájnerek kitettek magukért, pedig a formatervezés ebben a termékcsoportban azért nem bír elsődleges prioritással.

Az elegánsan lekerekített vonalakkal operáló, négyzet alakú készülék szennyeződéseknek, ujjlenyomatoknak hatásosan ellenálló matt szürke fedelén egy büszke ezüst színű logó hirdeti a gyártó dicsőségét, ám ezen kívül más díszítőelemet nem pakoltak rá. A cégjelzés emellett segíthet meghatározni, hogy melyik is a termék eleje, de természetesen ehhez nem kell foggal-körömmel ragaszkodni, mindenki úgy helyezheti el a dobozkát, ahogy kedve tartja.

Oldalára a két darab USB 2.0 mellé került egy micro SD kártyaolvasó, Ethernet port, HDMI 1.4, a 3,5 milliméteres audiocsatlakozónak pedig a hátulján jutott hely, és az eszköz rendelkezik beépített IEEE802.11b/g/n Wi-Fi modullal is. Az ilyen eszközökre általában szoktak vágni néhány szellőzőnyílást, de ezek innen teljesen hiányoznak, és ez érződik is, hiszen pár órányi működést követően a készülékház igencsak átmelegedett.

A kompakt smart box méretei (106 x 106 x 20 mm) révén egy nagyobb tenyérben is kényelmesen elfér, és természetesen akár kisebb táskában vagy nagyobb zsebben is könnyedén lehet neki helyet szorítani. A dobozba egyébként a használati utasításon, valamint a távirányítón kívül egy HDMI kábelt is csomagoltak.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés