Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen széket vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kompakt vízhűtés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ysoltee85
aktív tag
ez kib*szott hangulatos!!
-
raskolnikoff
őstag
Csak ennyi:
VÁÁ.
-
elithun
őstag
Már előkészítettem a helyét a Valve gyűjteményemben.
-
HS 2142
őstag
Azt azért nem mondanám, hogy a Mirrors Edghez kreativitás kellett (Maximum annyi,mint egy PoP játékhoz, csak ott vannak csapdák, kisebb puzzle részek), inkább a gyorsabb reflexek, még az utat is mutatták a kirívó színű tereptárgyak. Kreativitás kellhet egy kalandjáték trükkös feladványánál vagy bármilyen más logikai játéknál.
-
mistixx
tag
Nekem a Mirrior's Edge is nagyon tetszett, mert nem tucat fps, hanem kreativitást igényel bizonyos szinten.
Ez a Portal 2 meg különösen jónak tűnik ebből a szempontból. -
HS 2142
őstag
Már voltak róla hírek korábban, hogy teljes árú játékként lesz majd a megjelenéskor kapható. (De a konkrét 12k még nem tisztázott, csak általánosan gondolhatta)
Amúgy a Portalhoz is volt jó pár pályacsomag challenge módok (Konkrétan a Prelude című modifikáció jobban bejött mint az alapjáték
, meg a flash portalt is kitoltam vagy háromszor, igaz annak nincs köze a Valvehez ), a koop pedig szerintem az év játékélményévé teheti.
-
BalaNce87
addikt
Hát de most komolyan mi az hogy nemtud? 5 éves gyerek képes rá, ez inkább nem akarásnak tűnik.
Ezt max akkor tudom elképzelni, ha életébe nem játszott fps-t számítógépen hanem konzolon kezdte, mert most ez tök egyértelmű melyikhez könnyebb alkalmazkodni. Az még rendben is van ha valaki azt mondja nemtudom megszokni joy-al az irányítást, de hogy bill és egérrel, mindenesetre ilyenről is ritkán hallani, de ezek szerint ilyen is van. -
tdd587
őstag
válasz
Antibazsi #12 üzenetére
Az, hogy 12e forintért hányszor lehet végigjátszani szerintem nagyon is érdekes kérdés.
Crazy machines-t hányszor toltad végig?
Szerk: amire rá akarok világítani: ha 8 óra játékidő van egy programban, akkor az egy drága program. Bár 2 órára vetítve olcsóbb, mint egy mozinőkólasósszar az tény.
-
scyllafren
senior tag
Erre a trailerre csak 2 szót kell/lehet mondani: Állat és Degec
-
tdd587
őstag
Ezzel is az lesz a baj, hogy mivel puzzle van előtted egy konkrét megoldással, az újrajátszhatósága a nullához konvergál. És még rövid is volt. És most már teljes áron jön, mondjuk az egy estés mókát megszorozva kettővel két estés szórakozást ígérve.
Lehet csak én nem látom a kooperatív rész nagyságát, de amíg FPS játékokban lehet taktikázni, harcolni, visszavonulni stb. itt nem látom, hogy ezt hogyan fogják megoldani. Megy két (amúgy haláli vicces) robot (és ha nagyon jók voltak a pályatervezők), akkor mondjuk háromféleképpen meg lehet oldani a pályát. És aztán?
Hangsúlyozom, nekem is baromira tetszik az egész ötlet, a látvány, a hangulat, csak nem látom, hogy másodszor miért ülnék le elé. Hogy pontosan ugyanoda lövöldözzek portálokat?
Persze lehet sokkal ügyesebbek a pályatervezők, mind azt én képzelem róluk.
-
Zolás
addikt
válasz
Fortissimus #4 üzenetére
Azthiszem követem a példád és előveszem egy kicsit nosztalgiázni a játékot.
-
Fortissimus
őstag
mar alig varom, lehet elo is veszem egy picit az elso reszt
-
Arena87
aktív tag
Azért kíváncsi leszek, hogy majd kontrolerrel hogyan fognak ezzel játszani.
De az biztos, hogy évjátéka címéért esélyes lesz ez a játék. -
munky
őstag
Na ez elég jó hangulatot áraszt!
Végre nem a "mész oszt' lősz" agyatlan céllövölde, hanem egy kis szürke állományt is használni kell.
Haverokkal tuti jó móka lesz.
Kár, hogy a szokásos "Valve time" ennél a játéknál is befigyel.
-
7
addikt
Hiaba, a Valve-os fiuk tudnak trailereket csinalni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen széket vegyek?
- Parfüm topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Gumi és felni topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W