- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topik
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
krystman
őstag
Hát inkább egy régebbi Hi-Fi mint egy ilyen mini hi-fi-nek nevezett valami. Mivel a cikk írója is írta, manapság ezek a cuccok kiszorították a rendes hi-fi-ket. Nem akarok megsérteni senkit sem, de szerintem a mai világ ilyen cuccokkal elment a kommerszebb hangzásfelé.
-
BloodRay
veterán
Hasonlít a tavalyi modellre. Annak egyébként egész korrekt hangja van, főleg a méretéhez viszonyítva. És mivel még egy "mélynyomó szerűség" is van rajta, mélyeket is tud produkálni.
-
törölt tag
Szerintem ízléstelen, egyetlen pozitívum hogy gond nélkül le lehet h@nyni, mert a műanyagot simán belehet a tus alá rakni
-
törölt tag
válasz
talpalavalo #8 üzenetére
odairtam mit jelent nalam.
-
misx
senior tag
válasz
talpalavalo #8 üzenetére
Pedig régen is volt. Pl. a diszkómosoly (mély-magas fel, közép le). Igaz ezt állítólag a rossz monitor hangfalak miatt sikerült előállítani, de akkor is divat lett belőle.
-
misx
senior tag
A mikrokba akármilyen erősítőt, basszuskiemelést tesznek, a pici hangfalak megteszik a hatásukat. Én is vettem nemrég mini tornyot (akit érdekel, a blogomon megnézheti), az utolsók közül, így jól jártam, mert ez sem szakítja ki a ház oldalát, de azért tűrhetően szól és valamennyire épkézláb hangfalak vannak hozzá. +3CD és kazetta. Hasonló árkategóriában (30k) a mikro hifik a mélyekben elég szegények (többször elintézik a basszus üreget úgy, hogy HÁTUL fúrnak egy kis lyukat). Ezek a félig házimozi rendszerek a beépített mélynyomóval talán talán képesek valamire, de a régi idők hifijeihez/music centereihez közük nincs. Ez van.
Egyébként nekünk van LG 5.1 házimozink is, igaz nem Divx-es, de szerintem lassan 2000 lejátszáson is túl van és hibátlanul üzemel idestova 6 éve.
-
törölt tag
nem szolnak rosszul. nem hifi, de hasznalhato. nekem ebbol egy (joval) kisebb van, de a celnak maximalisan megfelel, ha
1.) kicsi helyfoglalasu
2.) divatos hangzasu (emelt me'lyek, kicsit emelt magasak, de szerencsere allithato)
3.) sokmindent lejatszo (audio cd, mp3 akar usb-rol is, stb)
4.) modern kinezetu (izlesek es pofonok)
5.) esetleg kulso audio-in-es (h radughass discman-t, ipod-ot, akarmit)
zenejatszot akarsz.ha ezeket kulon-kulon valogatnad ossze, kene tobb lejatszo v egy szamitogep plusz egy ertelmes erosito hangfalakkal v aktiv hangfalak ha nem akarsz erositot.
-
Spancho
senior tag
Nem rossz cumó ,de ennyiért szerintem bőven van választék.
A csaj meg nem valami nagy szám eléggé lángosképű -
Sicilian
addikt
Ezeknek a cumóknak nincs sok értelme, eléggé vacakok, inkább gyűjtögessen
az ember vami jobb cumóra, annyit bőven nem érnek, amennyibe kerülnek -
lujó55
addikt
Jó a megjelenése, a hangjára azért kiváncsi lennék, mert úgy hallottam a magas hangok jönnek ki jobban. Mindenesetre szép a mosolya, kipróbálnám! Ezek a japán lányok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Sokoldalú és dizájnos az LG FB614M.
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Cyberpunk 2077
- Túra és kirándulás topic
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- További aktív témák...
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- Onkyo Tx-Sr508 7.1,hdmi
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- Samsung Galaxy Buds3 Pro új 2év samsung garancia SM-R630 Buds 3 Pro
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest