Új hozzászólás Aktív témák
-
creed33
aktív tag
sajnos sehogy se tudom miflash drivert telepíteni
Próbáltam helyi csoportházirend szerkesztő nél a kódaláírás eszközillesztőkhöz menüben A kihagyás parancsot adtam meg. Le van írva hogy a kihagyás parancs A telepítés folytatására utasítja a rendszert akkor is ha az olyan fájlokat tartalmaz amelyek nincsenek aláírva!ennek Ellenére nem engedte így sem telepíteni!csökkentett módban is próbáltam, teszt üzemmódban is.Ezt a régi win7 est kell akkor lecserélni újabb rendszerre, más megoldás most nem látok. Miflash driver illesztőprogram telepítése nélkül meg sehogy se tudom Elindítani a 168 órát gondolom.
Idáig két nagyon zavaró dolgot tapasztaltam a telefonnal.
Always on display t hiába kapcsolom be ,magától kikapcsol egy idő után. A másik meg a frissítési ráta. Hiába állítom be 120Hz re egy idő után az is visszaáll 60ra. Eu rom megoldja ezeket a problémákat?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Csúcshardvert és topkijelzőt hozott a Poco a középkategóriába, kompromisszumokkal.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen autót vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Politika
- További aktív témák...
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest