- Riasztó topik
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Akciókamerák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laci0071
csendes tag
Üdvözletem / Sziasztok!
Sajnálatos módon maga alá piszkolt a windows-om, és a toldozás-foltozás helyett inkább kapott egy friss installt... Ezzel még nem is lenne különösebb baj, de ugye az ilyenkor szokásos "na akkor szórjuk vissza a régi programokat" résznél jutott eszembe, hogy a Plex-et olyan régen raktam fel, hogy halovány lila gőzöm sincs már, hogy miként (és honnan) raktam alá az Ügynököket.
A jelenlegi (és egyetlen) "Plex Movie" pedig hát azt talál amit éppen..... na mindegy isEmlékeim szerint Port, Filmkatalógus és SubZero volt fent.... pontosabban ezekre emlékszem....
Tud esetleg valaki segíteni link-kel vagy leírással a fenti problémámban? Illetve bármilyen építő jellegű javaslatot szívesen fogadokElőre is köszönöm szépen
Új hozzászólás Aktív témák
- Riasztó topik
- Politika
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 1 / 2
- Apple asztali gépek
- EA Sports WRC '23
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest