Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen egeret válasszak?
- HP notebook topic
- IFA 2025: Hatalmas táblagépek az Acertől
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Home server / házi szerver építése
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- IFA 2025: Egy normál és papírvékony tábla a Samsungtól
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whysperer
addikt
válasz
#06658560 #130 üzenetére
igen nice csak az a baj ,hogy azért gondoltam erre mivel van olyan game ami ugyebár nem fog PC-re jönni viszont nagyon várt. Most ezért venni egy playstation 4-et nem tudom főleg ez a bővíthetőség hiány nekem nem passzol !! madj meglátjuk a Destinity milyen lesz megéri -e ezért megvenni ezt!
Amúgy akár csúcs akár nem akár létezik pc-be akár nem lehet minden félével reagálni Én akkor is azt sajnálom a console-ba ,hogy nem lehet bővíteni vagy cserélni! Ez egy fórum véleményem ez! Aztán ecsetelhetitek ,hogy van laptopba meg pc-be meg akármibe Én ezt hiányoltam mindig is a console-ba mert ugye attól ,hogy megjelenik a többi periféria technika fejlődik és lehet olyan projektor vagy olyan kimeneti eszköz jelenik meg amivel nem kompatibilis vagy nem elég erős és azért most egy komplett gépet venni amikor cserével megoldható! Na mind1 ez van!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest