Új hozzászólás Aktív témák
-
Whysperer
addikt
Értem. köszönöm értem ! Eddig azt hittem a console azért console ,hogy betolod a gamet játszod vagy ilyesmi mármint ,hogy a kezelő felülete legyen egyszerű és easy. de akkor félre értettem a consolet a hardver egyszerűsítés is bele tartozik mármint m,hogy vedd mg és ne foglalkozz vele amég megy! Értem és play stationos gamekat lehet PC-n használni valahogy?
-
Whysperer
addikt
válasz
fatallerror #136 üzenetére
Arról ,hogy ugye ez a cikk a PhysX SDK -ről szól! Na most optimalizálhatod a gamekat rá ,de ha kijön egy új technologia vagy megoldás akkor, hogy fogod rá optimalizálni mikor pl itt van ez kijött a directx 10 aztán a kártyák hozzá. Aztán kijött a 11 ami nem biztos ,hogy komplett gép cserével járt hanem egy vga cserével már elérted a 11 nyujtotta grafikai plusokat. Most érted ,ha kiadják mondjuk 11-el és aztán kijön egy akármilyen új dolog 12 . akkor majd nem tudsz... Emlékszem ugyan ez volt. kijött a 10 és máris cserélhetted 11-re és ahogy nézem ez az APU dolog most indul be szóval Az AMD cpu-k most kezdtek el ezen a téren fejlődni szóval szerintem igen csak nagy ütemben fog fejlődni főleg ha csak az ATI-at nézed 6xxx-os után jött a 7xxx-es, de már idén jön a 8xxx-as széria..
-
Whysperer
addikt
válasz
#06658560 #130 üzenetére
igen nice csak az a baj ,hogy azért gondoltam erre mivel van olyan game ami ugyebár nem fog PC-re jönni viszont nagyon várt. Most ezért venni egy playstation 4-et nem tudom főleg ez a bővíthetőség hiány nekem nem passzol !! madj meglátjuk a Destinity milyen lesz megéri -e ezért megvenni ezt!
Amúgy akár csúcs akár nem akár létezik pc-be akár nem lehet minden félével reagálni Én akkor is azt sajnálom a console-ba ,hogy nem lehet bővíteni vagy cserélni! Ez egy fórum véleményem ez! Aztán ecsetelhetitek ,hogy van laptopba meg pc-be meg akármibe Én ezt hiányoltam mindig is a console-ba mert ugye attól ,hogy megjelenik a többi periféria technika fejlődik és lehet olyan projektor vagy olyan kimeneti eszköz jelenik meg amivel nem kompatibilis vagy nem elég erős és azért most egy komplett gépet venni amikor cserével megoldható! Na mind1 ez van!
-
Whysperer
addikt
válasz
Lacccca87 #36 üzenetére
Én nem tudom de az Nv amit művel 6850-em előtt csak nvidiám volt ,de nincs az pénz ami miatt Én most a 6850-em után ndvidiába fektetnék. Főleg ,hogy ugyan olyan vagy gyengébb nvdiai kártyák 10-15%-al drágábbak mint az ugyan azt a kategóriát képviselő ati társaik!
Mi is volt a nagy NVdiai funn? Az apple erre már Ők is elkezdték az ATI-t pakolni! Akkor valami tényleg nem fincsi az Nvidiánál. Igen az Intel erősebb és régen volt az a víz a csapba mikor Intel NV pro combo ! Fx-em van és tökéletesen szolgál főleg ,hogy fele annyi volt mint a inteles társa!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest