- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Steam Deck
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor81
senior tag
válasz
Geri Bátyó #11 üzenetére
Sziasztok !
Ha jól értelmezem, semmit nem kell kapcsolgatni: "A dedikált kapcsolóval aktiválható, félpasszív Zero RPM módnak köszönhetően a 140 mm-es, folyadékcsapágyas ventilátoruk csak akkor pörög fel, ha valóban szükség van rá." - ez azt jelenti, ha bekapcsolod a "félpasszív" módot és melege van, pörgeti a ventit, ha nincsen rá szükség, kussol. Semmit nem kell kapcsolni, így akár a kapcsoló értelmetlennek is tekinthető, tehát szerintem teljesen jó helyen van. Nekem egy Seasonic Platinum Fanless van, aminek ventilátora sincsen, így ha melege van, akkor is b@szhatja. 5 éves, de nem adta még jelét, hogy ezzel problémája lenne. Ebből kiindulva ez a többek által alkalmazott félpasszív mód igen megnyugtató.
Viktor
@(#10) vicze1
25 éve az életem része a számítástecnika, tanultam, dolgoztam benne és végig hobbi, de soha nem hallottam High Power nevű tápegység gyártóról. Komolyan ilyen fantáziátlan, sz@r névvel (és azzal a weboldallal) jó gyártónak számít ? Hihetetlen. És főleg az, hogy soha nem találkoztam a termékükkel, pedig nem kevés OEM gép fordult meg a kezeim között abban a 12 évben, amíg az iparban dolgoztam. (IBM, Lenovo, Acer, Packard Bell, HP, DELL)
Új hozzászólás Aktív témák
ph A jóhírű gyártó újdonságai játszi könnyedséggel hajló, lapos kábelezéssel és minőségi belsővel érkeznek.
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Motoros topic
- World of Tanks - MMO
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elküld még 6000 embert a Microsoft
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest