- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen alaplapot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- SSD kibeszélő
- DUNE médialejátszók topicja
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Milyen TV-t vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
paprobert
üzenetére
Egyetértek.
Lehet csavarni a dolgot, hogy elérte... vagy nem érte el, de jobb a boost hosszabb távon. Netán az átlagolós kiolvasás miatt mutat kevesebbet. Meg, hogy melyik mennyire közel van egymáshoz, 1-2% ide-oda...Ez mind igaz és valójában a gyakorlatban lóf*szt se jelent de épp ezért kellett volna figyelni a látszatra, vagyis ahogy a cikk írja: amit a user könnyen észrevesz és megtévesztésnek érzi. Egzakt számokat meg így nem lehet összenézni, ami a dobozon is szerepel.
Összefoglalva: Ez így ebben a formában csak egy önszopatás volt az AMD részéről, hogy legyen mibe belekötnie bármelyik tábornak.ps: 2600-ról írom, tehát nem vagyok Intel fan.

(Egyébként viszont a Zen2-es beta bios van fent a megjelenés óta, tehát elég régi, de már az új procikhoz készült. És még a Zen2 megjelenés előtt írtam, hogy nálam is "eltűnt" hwinfoból 50MHz, 3550 a vége a kiolvasás szerint. Nem tudtam, hogy ekkora bortányt sikerült megjósolni előre.
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Eladó Asus GT730 SL 2GB videokártya
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

)