Új hozzászólás Aktív témák
-
sakkay
aktív tag
Na eddig igen vegyes a kép. Igazából nem látom a koncepciót. Élethűbb min a mostaniak, ellenben meg sem közelíti a régi összetettségét. Imádtam, hogy simán el lehet bújni egy szobában valami mögött ha guggoltál és nem láttak rád, vagy kicsi helységben ha nem jó irányba fordultál már annyi is volt. Persze ennek is volt hátránya-de ezt most tényleg nem értem. Még guggolni sem lehet, totál elnagyolt a karakter fejlesztés és stat lap, viszont tök jó a történet, és nagyon változatosak a küldik. Tetszik az ai is. Szóval lehet jó lesz ez-de nem ezt vártam! Még egy pár nap és visszatérek rá.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Alig egy nap múlva érkezik a körökre osztott, taktikai, stratégiai játék, amelyhez egy új trailert is kaptunk.
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Hobby elektronika
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -60% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- Lenovo Legion 5 15ACH6H
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest