- OLED TV topic
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Férfiasan bevallom, én hülye vagyok hozzá. Több mint 10 év kihagyás után kezdtem most gépépítésbe, de ez korábban sem tartozott az erősségeim közé. Őszintén, nem gondoltam, h ez ennyire "bonyolult" művelet illetve, h ennyire el lehet szúrni (mert ahogy korábban is írtam, az eredmény közel sem lett 100%-os). Pár héten belül érkezik az új videókártyám, addig keresek egy profi szerelőt aki újra összerakja nekem a gépet. Jut eszembe! Nem tud valaki ilyet ajánlani nekem Miskolc környékén?!
Puma K: Egyetértek. Ráadásul ez a bolt az egyik legrégebbi a városban. Ezért is mentem oda.
Szerk.: Nem tudom mennyire látszik a képen, de a VGA nincs rendesen csavarral rögzítve, illetve van mellette egy kábel ami lóg a levegőbe.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
A kiadók bizonyosan szívesen térnének át BDXL-re a százszor olcsóbb megoldások helyett, amikor már a szimpla, 1 filléres DVD helyére is inkább egy serialos papírkorongot suvasztanak be a tokba.
Mondjuk az se rossz, hogy 5 db üres lemez 34 000 pénz (kevesebbért is veszel már 4 TB-os vinyót, ~nyolcszoros kapacitással), a meghajtó is alsóhangon huszonezer. 1 db lemez egy ~128 GB-os, jobbfajta pendrive árában van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- iPhone topik
- E-roller topik
- Amazon
- Könyvajánló
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest