Aktív témák
-
DraXoN
addikt
Hah de kései (vagy korai?
) írás...
A'szem már én is dinoszaurusz lehetek... vagy nem tudom, de mire is jók ezek a gombok? sok helyen láttam már de sose foglalkoztam vele, nem használtam... rá se nyomtam, nem tudom mit csinál. Most se akarok nyomkodni...
Valaki világosítson fel ez ügyben
Egyébként jó magam se értem mit lehet naphosszat a közösségi lapokon "létezni" ... van ugyan egy iwiw-em, és mér régebbről egy myvipem (de rég léptem be oda... de az iwiwre se sűrűn járok átlag havonta egyszer, kivéve mostanában mert épp egy osztálytalálkozó szervezése folyik).. facebookom nincs.. twitterem sincs.. őszintén nem is tudom pontosan mire is lehetne ezen utóbbi kettőt használni (azon kívül, hogy a facebook közösségi, de hogy mi van ott azon kívül fogalmam sincs..)...
Átnéztem jobban a gombokat.. az e-mailben küldést értem és megértem, de az első kettő számomra sötétség, a 3. fogalmam sincs hova tenné.. illetve ott a kihagyott "kedvelem" gomb.. az se tudom mit okozna, de nem is tudom megnézni se, nincs facebook accountom.. nem is kell...
Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Linux kezdőknek
- Hálózati / IP kamera
- Renault, Dacia topik
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hegesztés topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest