Új hozzászólás Aktív témák
-
Hardboy
tag
válasz
WilliamGhost #1 üzenetére
Hát, gyerekek, én is nagyon meglepődtem most, hiszen nem követtem az eSATA karrierjét idáig, de az meg sem fordult a fejemben, hogy egy olyan külső csatira vonatkozó szabványt adnak ki a mai világban, ami nem rendelkezik megfelelő tápellátással... Hát de könyörgöm, ez mekkora BAKI!!!!
USB egyik nagy előnye, és részben ezért is terjedhetett el ennyire, mert tápellátást is biztosít kisebb igényű eszközök számára.Olyan USB/eSATA hibrid csatlakozót még nem láttam, amit itt a cikkben írtak, de ha ez megoldás lesz erre a tápgondra (Külön usb tápkábel alkalmazása nélkül.), akkor remélem ezt a fajta csatlakozót fogják a gyártók előnyben részesíteni... Most hogy USB 3.0-t is kiadták, igen erősen felé billen a mérleg nyelve... Talán az egyetlen fennmaradó előny hogy, azt hiszem eSATA csatlakozás közel sem terheli úgy a procit mint az USB-s... USB 3.0 esetében nem tudom hogy mi a helyzet...
Jövőre nézve:
Szívesen látnék egy olyan pennát aminek hasonlóan a cikkben szereplőkhöz, egyik végén eSATA másik végén azonban USB 2.0 vagy 3.0-ás teljes értékű dugócsatlakozó van... Ha mindenféleképpen kell az eSATAs oldalhoz a táp, akkor egy USB hosszabbítókábellel meg is van oldva a dolog. (Cikkben szereplő termékeken a mini USB portot eléggé rosszul választották meg... Spóroltak rajta 6mm-t...)Szóval eSATA külső tárakhoz eléggé furcsa szabvány lett... Vagy valami más felhasználási területre szánták... Nem tudom...
És most lehet lehányni a hozzászólásomat, ha valaki méltatja...
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Milyen videókártyát?
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Milyen autót vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagarival
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Western Digital Purple 4TB HA520 - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged