Új hozzászólás Aktív témák
-
3shae
aktív tag
válasz
BioNiCMaN #78 üzenetére
Természetesen nem szó szerint kell értelmezni,de így akartam érzékeltetni a fílinget.
Nagyon szerettem az olyan játékokat, amiben "OTT VOLTAM" abban a másik,virtuális világban.
Ilyen játékok kellenének,amiben "ott lehet lenni". Ezt nem lehet másképpen kifejezni,biztos tudja mindenki,hogy miről van szó.
Persze lehet,hogy én öregszem......
-
3shae
aktív tag
-
3shae
aktív tag
válasz
__Psion__ #59 üzenetére
Nézd,amikor megláttam a Far Cry-t,nem hittem a szememnek.
Rendesen megkívántam a vizet,ezt úgy értsd,hogy amikor "úszkáltam" a tengerben,szinte szomjas lettem.
A szabadságról,amit a játék adott,nem is beszélve.Ezért játszottam vele hónapokig,mert sokszor csak járkáltam,nézelődtem,stb.
A Mafia-t nem említettem, pedig etalon, csak szuperlatívuszokban tudok róla beszélni.
Érdekes,hogy a GTA-val már egy percet sem játszottam,számomra túl konzolos lett,nem fogott meg benne semmi.
-
3shae
aktív tag
De tképpen már vakaróznak,tudják azt hogy bajban lesznek,ha nem lesz változás.
-
3shae
aktív tag
A tagok közt olyan világcégek sorakoznak, mint az Acer, az ActiVision, az AMD, a Dell, az Epic Games, az Intel, a Microsoft vagy az NVIDIA.
Vagyis a MAG,a pc komponens gyártóinak a krémje!
Sok-sok milliárdokról van szó,szvsz észbe fognak kapni ezek a cégek,különben kinyiffantják a pc-t,és ezzel saját magukat is!
Kinek fog kelleni az újabbnál újabb fejlesztések,4-8 magos processzorok,hihetetlen számítási képességekkel rendelkező videokártyák?
Csak,és kizárólag 3d markok miatt senki sem fog pénzt az ablakon kidobálni..
Netezni,meg szinte minden másra ott vannak a ma is kapható kis fogyasztású procik,integrált vga-s lapok,stb...
Az utolsó játék,amit végigvittem az a Far Cry volt, de azóta semmi..
Hol vannak már manapság ezek a címek,mint anno a HL2, Max Payne,Flashpoint,Midtown Madness
Helyette van EA-s féle nfs sorozat,ami ugyan szép,de tömegcikk szaga van,nincs "lelke"
a játéknak.Röviden ennyi lett volna,az ÉN véleményem.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iPhone-t használók OFF topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-book olvasók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Ritkaság eladó!!! i5-5675c Iris pro grafikus maggal.
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- be quiet! Pure Rock 2 Black 150W TDP Foxpost az árban
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3292
- HP 65W töltő eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest