- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Léghűtés topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
3shae
aktív tag
válasz
BioNiCMaN #78 üzenetére
Természetesen nem szó szerint kell értelmezni,de így akartam érzékeltetni a fílinget.
Nagyon szerettem az olyan játékokat, amiben "OTT VOLTAM" abban a másik,virtuális világban.
Ilyen játékok kellenének,amiben "ott lehet lenni". Ezt nem lehet másképpen kifejezni,biztos tudja mindenki,hogy miről van szó.
Persze lehet,hogy én öregszem......
-
3shae
aktív tag
-
3shae
aktív tag
válasz
__Psion__ #59 üzenetére
Nézd,amikor megláttam a Far Cry-t,nem hittem a szememnek.
Rendesen megkívántam a vizet,ezt úgy értsd,hogy amikor "úszkáltam" a tengerben,szinte szomjas lettem.
A szabadságról,amit a játék adott,nem is beszélve.Ezért játszottam vele hónapokig,mert sokszor csak járkáltam,nézelődtem,stb.
A Mafia-t nem említettem, pedig etalon, csak szuperlatívuszokban tudok róla beszélni.
Érdekes,hogy a GTA-val már egy percet sem játszottam,számomra túl konzolos lett,nem fogott meg benne semmi.
-
3shae
aktív tag
De tképpen már vakaróznak,tudják azt hogy bajban lesznek,ha nem lesz változás.
-
3shae
aktív tag
A tagok közt olyan világcégek sorakoznak, mint az Acer, az ActiVision, az AMD, a Dell, az Epic Games, az Intel, a Microsoft vagy az NVIDIA.
Vagyis a MAG,a pc komponens gyártóinak a krémje!
Sok-sok milliárdokról van szó,szvsz észbe fognak kapni ezek a cégek,különben kinyiffantják a pc-t,és ezzel saját magukat is!
Kinek fog kelleni az újabbnál újabb fejlesztések,4-8 magos processzorok,hihetetlen számítási képességekkel rendelkező videokártyák?
Csak,és kizárólag 3d markok miatt senki sem fog pénzt az ablakon kidobálni..
Netezni,meg szinte minden másra ott vannak a ma is kapható kis fogyasztású procik,integrált vga-s lapok,stb...
Az utolsó játék,amit végigvittem az a Far Cry volt, de azóta semmi..
Hol vannak már manapság ezek a címek,mint anno a HL2, Max Payne,Flashpoint,Midtown Madness
Helyette van EA-s féle nfs sorozat,ami ugyan szép,de tömegcikk szaga van,nincs "lelke"
a játéknak.Röviden ennyi lett volna,az ÉN véleményem.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Gurulunk, WAZE?!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Yettel topik
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Okos Otthon / Smart Home
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Lian Li ITX Gamer PC - AMD R5 5600, RX 6700 XT, 16GB, 1TB, Win11 Pro - ELADÓ!
- Újszerű Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro Gari: 25.09
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest