- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
__Psion__
tag
Nézd ha neked tetszett a FarCry (ahol ha elvonatkoztatunk a grafikától egy rettenetesen sablonos, vacak sztorit látunk. Persze ízlések, és...) akkor sanszos, h. a Crysis is tetszeni fog.
HL2-nek már két epizódja is megjelent (a kettő együtt talán tartalmaz annyi játékórát mint az alap játék).
Operation FlashPoint helyett ott van az Armed Assault (bár az egy játékos mód rész nem ér fel a Resistance-el).
A Max Payne-hez hasonló piff-puff játékot éppen a közel múltban adtak ki. Van Bullet time meg hasonlók (a címét sajnos nem tudom).
Midtown Madness helyett pedig ott van a FlatOut2 (bár nekem az első rész jobban tetszett). De itt is városokban kell versenyezni törni zúzni, ami tetszik.
Persze értem én, h. mire gondolsz. De ezeknek a játékoknak azért van folytatásai ilyen-olyan módon.
De a Thief, Deus Ex, Alice, Undying, stb. játékoknak nem jutott folytatás.Azért a tavaly évre is jutott (számomra) egy-két klasszikus a Silent Hunter IV, illetve a STLAKER-el. Tavaly előtt pedig az Oblivion és még biztos akadt olyan ami tetszett, csak már nem emlékszem.
Idén talán sok nagy névnek jelenik folytatása. Persze ezeket én is szkeptikusan fogadom. A Mafia 2 azért elég "ütősen" hangzik. De lesz itt Remedy-s játék is, Alan Wake cím alatt, és egy FarCry2.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Linux Mint
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Fujifilm 33/1.4 R LM WR
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest