- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
__Psion__
tag
Nézd ha neked tetszett a FarCry (ahol ha elvonatkoztatunk a grafikától egy rettenetesen sablonos, vacak sztorit látunk. Persze ízlések, és...) akkor sanszos, h. a Crysis is tetszeni fog.
HL2-nek már két epizódja is megjelent (a kettő együtt talán tartalmaz annyi játékórát mint az alap játék).
Operation FlashPoint helyett ott van az Armed Assault (bár az egy játékos mód rész nem ér fel a Resistance-el).
A Max Payne-hez hasonló piff-puff játékot éppen a közel múltban adtak ki. Van Bullet time meg hasonlók (a címét sajnos nem tudom).
Midtown Madness helyett pedig ott van a FlatOut2 (bár nekem az első rész jobban tetszett). De itt is városokban kell versenyezni törni zúzni, ami tetszik.Persze értem én, h. mire gondolsz. De ezeknek a játékoknak azért van folytatásai ilyen-olyan módon.
De a Thief, Deus Ex, Alice, Undying, stb. játékoknak nem jutott folytatás.Azért a tavaly évre is jutott (számomra) egy-két klasszikus a Silent Hunter IV, illetve a STLAKER-el. Tavaly előtt pedig az Oblivion és még biztos akadt olyan ami tetszett, csak már nem emlékszem.
Idén talán sok nagy névnek jelenik folytatása. Persze ezeket én is szkeptikusan fogadom. A Mafia 2 azért elég "ütősen" hangzik. De lesz itt Remedy-s játék is, Alan Wake cím alatt, és egy FarCry2.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 6
- Milyen videókártyát?
- Hálózatokról alaposan
- Sorozatok
- Elektromos autók - motorok
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- !AKCIÓ! Garanciás Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Asus RT-AC68U router eladó (3 darab - egyben vagy külön is)
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- 16 GB-os Sapphire Pulse Radeon RX 7900 GRE - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- LENOVO IdeaPad L340-17IRH - 17,3"FHD IPS - i7-9750H - 8GB - 1TB - Win10 - GTX 1650 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest