Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
__Psion__
tag
Nézd ha neked tetszett a FarCry (ahol ha elvonatkoztatunk a grafikától egy rettenetesen sablonos, vacak sztorit látunk. Persze ízlések, és...) akkor sanszos, h. a Crysis is tetszeni fog.
HL2-nek már két epizódja is megjelent (a kettő együtt talán tartalmaz annyi játékórát mint az alap játék).
Operation FlashPoint helyett ott van az Armed Assault (bár az egy játékos mód rész nem ér fel a Resistance-el).
A Max Payne-hez hasonló piff-puff játékot éppen a közel múltban adtak ki. Van Bullet time meg hasonlók (a címét sajnos nem tudom).
Midtown Madness helyett pedig ott van a FlatOut2 (bár nekem az első rész jobban tetszett). De itt is városokban kell versenyezni törni zúzni, ami tetszik.Persze értem én, h. mire gondolsz. De ezeknek a játékoknak azért van folytatásai ilyen-olyan módon.
De a Thief, Deus Ex, Alice, Undying, stb. játékoknak nem jutott folytatás.Azért a tavaly évre is jutott (számomra) egy-két klasszikus a Silent Hunter IV, illetve a STLAKER-el. Tavaly előtt pedig az Oblivion és még biztos akadt olyan ami tetszett, csak már nem emlékszem.
Idén talán sok nagy névnek jelenik folytatása. Persze ezeket én is szkeptikusan fogadom. A Mafia 2 azért elég "ütősen" hangzik. De lesz itt Remedy-s játék is, Alan Wake cím alatt, és egy FarCry2.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Videó stream letöltése
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Xbox Series X|S
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős Multimédiás Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- GARIS! Lian Li HydroShift !!!! LCD !!!! 360TL (RGB) - FEKETE
- BOMBA ÁR + GARIS - Lian LI GA II TRINITY 360 SL INF - VENTI MENTES
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 WIFI i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 Trinity OC 24GB LIAN LI PC-O11D 750W
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest