Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• __Psion__

tag

válasz 3shae #73 üzenetére

A GTA sorozatot és a Mafia-t összehasonlítani, abszolút felesleges. Az egyik egy komoly dráma, a másik egy gengszter komédia (s nem több annál).

Ilyen poénokért lehet szeretni a GTA-t.

masterful87 jó ötlet. reméljük egyszer megvalósul!

• __Psion__

tag

válasz 3shae #55 üzenetére

Nézd ha neked tetszett a FarCry (ahol ha elvonatkoztatunk a grafikától egy rettenetesen sablonos, vacak sztorit látunk. Persze ízlések, és...) akkor sanszos, h. a Crysis is tetszeni fog.
    HL2-nek már két epizódja is megjelent (a kettő együtt talán tartalmaz annyi játékórát mint az alap játék).
    Operation FlashPoint helyett ott van az Armed Assault (bár az egy játékos mód rész nem ér fel a Resistance-el).
    A Max Payne-hez hasonló piff-puff játékot éppen a közel múltban adtak ki. Van Bullet time meg hasonlók (a címét sajnos nem tudom).
    Midtown Madness helyett pedig ott van a FlatOut2 (bár nekem az első rész jobban tetszett). De itt is városokban kell versenyezni törni zúzni, ami tetszik. :D

Persze értem én, h. mire gondolsz. De ezeknek a játékoknak azért van folytatásai ilyen-olyan módon.
    De a Thief, Deus Ex, Alice, Undying, stb. játékoknak nem jutott folytatás.

Azért a tavaly évre is jutott (számomra) egy-két klasszikus a Silent Hunter IV, illetve a STLAKER-el. Tavaly előtt pedig az Oblivion és még biztos akadt olyan ami tetszett, csak már nem emlékszem.
    Idén talán sok nagy névnek jelenik folytatása. Persze ezeket én is szkeptikusan fogadom. A Mafia 2 azért elég "ütősen" hangzik. De lesz itt Remedy-s játék is, Alan Wake cím alatt, és egy FarCry2.

• __Psion__

tag

Éppen a minap leszedtem a Crysis demóját, hogy nyüstöljem egy kicsit a videókártyám.
    Már jó ideje játszom, nagyjából egy télre való tűzifát kivágtam. :DDD
    Azon gondolkoztam, mi hiányzik ebből a játékból? Hiszen a grafikája tagadhatatlanul lélegzetelállító. A tárgyak fizikája is elképesztő.
    Mégis 20-25 perc után unottan tolja félre az ember.
    Talán a mellék szálak hiányoznak? Egy kis plusz információ, elhintve itt-ott a pályán? Vagy a titkos rejtekhelyeken elrejtetett táposabb fegyverek?
    Egyszerűen valami, ami kizökkenti a játékost a szerencsétlen észak koreai katonák monoton öldökléséből...

A fent felsorolt klasszikusokat talán ezek az apróságok tették naggyá.
    Még a Doom-ban is volt. Nyomkodtuk a SPACE-t minden fal előtt hátha "lenyílik", és megtaláljuk a tutit. :DD

Új hozzászólás Aktív témák