- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BIOS frissítés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuszo81
csendes tag
válasz cskamacska #20 üzenetére
Kössz...Intel lapok nem játszanak a következő években, hangkártya cserén gondolkodom, de nem akarok hangkártyát, alaplapot, processort, memóriát cserélni...és ha ezek mennek, akkor az Onkyo erősítőnek is mennie kellene valószínűleg, szóval máris fél milliós nagyságrendnél járunk, ekkora befektetést meg nem akarok, mert igazából az esetek többségében csak filmet nézek a számítógépen házimozi rendszerbe kötve. Szóval szerintem marad az i3, esetleg ez a Biostar lap a régi cuccokkal. Régóta keresek PCI-os lapot, biztosan velem van a baj, mert ezek kiestek a képből, csak MSI, ASUS, és Gigabyte-ot néztem.
-
Gyuszo81
csendes tag
Kössz, ennek majd utána nézek, de kissé kókányolós megoldásnak tűnik, de ha nincs más ez is több, mint a semmi. Szívem szerint eladnám az X-Fi Elite Pro-t, és vennék egy modern PCI-E x1-es hangkártyát, de senki sem akarja megvenni a kártyám. Megértem, a józan ész ellene szól, én viszont nem akarok gombokért, esetleg ingyen megválni tőle. Megszerettem az elmúlt sok évben....anyám....most, hogy számolok már 13 éve megvan (Tényleg ideje lenne lecserélni!)
-
Gyuszo81
csendes tag
Dettó. Nekem egy 320 EUR Sound Blaster X-Fi Elite Pro kártyám van, mert nem csak a grafika érdekel ellentétben az emberek 95%-val, hanem a hang minősége is. Én kifejezetten örülök, hogy van végre egy olyan B450-es lap, amin van PCI, és nem csak 4 videokártyát lehet bele dugni teljesen feleslegesen. Olyat sem ismerek, aki kettőt használna, de azokból a lapokból van bőven, miért ne lehetne egy ilyen is végre? Én csak azt sajnálom, hogy az ECS EliteGroup az egyetlen alternatíva, mert szívesebben vennék MSI, vagy ASUS-t.
A fentebb fikázódók meg állítom valami retek Realtek ALCt használnak boldogan, én meg nem tudok az i3-6100-ról váltani, mert nem megy bele a hangkártyám egyik modern lapba se.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Napelem
- Óra topik
- Gaming notebook topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Lightyear - befektetési app
- Trollok komolyan
- További aktív témák...