Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• petakpa1

őstag

Sziasztok,

Régi lakásomba amit albérlőknek adok ki kellene egy új mosógép, mert a régi (Samsung WF8508NMW8) 14 év után tönkrement. Végülis elég jól bírta, bár ha jól emékszem egyszer ajtóretesz zárat már kellett rajta javítani.

Utódjával kapcsolatos elvárások:
    - legalapabb tudású elég, tudjon mosni és kész
    - minél olcsóbb legyen
    - minél több garival

Jópárat megnéztem már árukeresőn, de 100 eFt alatt csak
    1) olyan számomra ismeretlen márkák vannak, mint: OK., Philco, Vivax, Hausmeister, Tesla (mit meg nem próbálnak eladni ezzel a névvel :DDD), Homefort, Amica,
    2) akad 1-2 Beko, Candy, Gorenje is :) Ezek ha jól tudom török, illetve szlovén gyártásúak, valamint
    3) 1-2 Sharp, Gaba és Dimarson is amikról azt gondolom hogy közük nincs az eredeti márkához (Dimarson esetében Samsunghoz), hanem a márkanév el lett adva és ma már mind Made in China. (Utóbbitól még lehetnek jók persze...)

Viszont mindhárom fenti kategória csak a kötelező 2 év jótállásos :(.

Szerintetek mit tegyek?

A) Vegyem meg ezek közül a legolcsóbbat és kész, mert mind egykutya nincs érdemi különbség köztük.

B) Beko, Candy, Gorenje körből vegyem a legolcsóbbat.

C) Vagy esetleg szánjak rá 110-et és vegyek egy köztudottan kínai (de ettől szerintem még nem feltétlenül silány, sőt lehet, hogy még 2) körből is van ami Kínában gyártanak) Midea MF100W60/W-HR-t, mert 5 év gyártói gari van rá?

Új hozzászólás Aktív témák