- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Egérpad topik
- OLED TV topic
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zso2
őstag
De akkoriban a 8800 gt -t csak a GTx zuzta le , szóval a 2. leggyorsabb vga volt, 2.x mondom nem Fan vagyok , én amelyikkel jobban járok azt veszem. Engem nem húztak le ,mert én 36k ért vettem pár hónapja... fél év múlva mondjuk Decemberben nézzük majd meg a 4850 árát kíváncsi leszek ( szerintem az is lesz fele árban
) -
Dare2Live
félisten
Ez a de majd leesik az ára meg, még úgysincsenek DX10es játékok, BF3.... meg nemérdekel avval én nem játszom majd, CF nem előny, mert nem CFeznék így nem érdekel jobb mint SLI.... pont olyan szánalmas mint anno ATIéknál a csoda driver várása.
Végülis megjött a 8.6os csoda driver.
-
Dare2Live
félisten
a teljesítmény meg az ára a legfontosabb dolog. Kifinomultság max a nagyon hozzáértő réteget gyönyörködteti. Természetesen a DX10.1 támogatás és a fogyasztás se mindegy de nem ez a lényeg ez csak egy "piros pont".
Nem mindha teljesítmény/árban ATI nak problémái lennének. Legalábbis ha GT260 szintjét, hozza egy 65Ks 4870 akkor max a mindenhol dögivel fellelhető NV fanek vesznek 90Kért GT260at.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Strix RX6600XT Gaming OC
- Gainward RTX 4070 SUPER GHOST 12GB (18 hónap garancia)
- EVGA GeForce RTX 3060 XC BLACK GAMING, 12G-P5-3655-KR, 12GB GDDR6, Dual-Fan
- ASUS RTX 4070 Ti TUF Gaming 12GB OC (9 hónap magyar garancia)
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Ahogy lentebb is írtam, akkor OC ha magasabb órajeleken jár mint a referencia.

Akkor ott lenne a neve végén hogy OC