Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zso2
őstag
De akkoriban a 8800 gt -t csak a GTx zuzta le , szóval a 2. leggyorsabb vga volt, 2.x mondom nem Fan vagyok , én amelyikkel jobban járok azt veszem. Engem nem húztak le ,mert én 36k ért vettem pár hónapja... fél év múlva mondjuk Decemberben nézzük majd meg a 4850 árát kíváncsi leszek ( szerintem az is lesz fele árban
) -
Dare2Live
félisten
Ez a de majd leesik az ára meg, még úgysincsenek DX10es játékok, BF3.... meg nemérdekel avval én nem játszom majd, CF nem előny, mert nem CFeznék így nem érdekel jobb mint SLI.... pont olyan szánalmas mint anno ATIéknál a csoda driver várása.
Végülis megjött a 8.6os csoda driver.
-
Dare2Live
félisten
a teljesítmény meg az ára a legfontosabb dolog. Kifinomultság max a nagyon hozzáértő réteget gyönyörködteti. Természetesen a DX10.1 támogatás és a fogyasztás se mindegy de nem ez a lényeg ez csak egy "piros pont".
Nem mindha teljesítmény/árban ATI nak problémái lennének. Legalábbis ha GT260 szintjét, hozza egy 65Ks 4870 akkor max a mindenhol dögivel fellelhető NV fanek vesznek 90Kért GT260at.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vége egy korszaknak: PlayStatonre is jön a Halo: Campaign Evolved
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- Battlefield 6
- Linux kezdőknek
- AliExpress tapasztalatok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Ford topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASRock RX 6600 Challenger D 8GB Garanciával!
- AMD Radeon RX 7900 XT 20GB XFX Speedster MERC310 Garanciás!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 i5-6GEN I 8GB I 256-512SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3698
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ahogy lentebb is írtam, akkor OC ha magasabb órajeleken jár mint a referencia.

Akkor ott lenne a neve végén hogy OC