Új hozzászólás Aktív témák

• rocket

nagyúr

válasz marcias #139 üzenetére

Nekem aztan nincs miert savanyu legyen, ma is tobb mint egy orat mazsolaztam a HD4850 kartyak osszevalogatasaval bundleval egyutt, hogy legyen majd jovoheten egy normalis kezdo hozzaszolas a kartyak topicjaban ;)

Nem en hozakodtam elo a driverekkel.

1 evebe kerult az ATi-nak mire kiadott egy normalis teljesitmenyu drivert az R6xx szeriahoz, mire ez bekovetkezett mar az RV770-hez varjuk a csoda drivert, bar jelen esetben azert csoda nem kell :)

Semmi olyat nem irtam a 9800GTX+ egy uber kartya lesz, csak arrol beszeltem, hogy elohuztak farzsebbol egy kartyat ami tokeletesen beleillik a kepbe, ha megjelenik hamarosan, valoban 55nm GPU-ra epul es 230$ korul lesz, vagy megolcsobb, mert addigra eshet meg a HD4850 ara.
    Direkt ugy irtam "ha bekovetkezik", pl. az ATi eseteben a HD3870 kapcsan az ar csokkenesek leragadtak az igeretek szintjen nagyon sokaig, es nem lehetetlen most is se minden reszlete igaz a tortenetnek, es jonnek majd a atmatricazott 9800GTX-ek 65nm GPU-val.

En mar nem tudom csak framek szemszogebol nezni a torteneseket, uzletileg is erdekelnek a tortenesek, valamibol az AMD-nek megkell elnie, es felallnia a padlorol, igy tovabb latok mint a 22 meg a 34 frame, driverek, es a tobbi :)

Új hozzászólás Aktív témák