- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
rocket
nagyúr
Nekem aztan nincs miert savanyu legyen, ma is tobb mint egy orat mazsolaztam a HD4850 kartyak osszevalogatasaval bundleval egyutt, hogy legyen majd jovoheten egy normalis kezdo hozzaszolas a kartyak topicjaban

Nem en hozakodtam elo a driverekkel.
1 evebe kerult az ATi-nak mire kiadott egy normalis teljesitmenyu drivert az R6xx szeriahoz, mire ez bekovetkezett mar az RV770-hez varjuk a csoda drivert, bar jelen esetben azert csoda nem kell

Semmi olyat nem irtam a 9800GTX+ egy uber kartya lesz, csak arrol beszeltem, hogy elohuztak farzsebbol egy kartyat ami tokeletesen beleillik a kepbe, ha megjelenik hamarosan, valoban 55nm GPU-ra epul es 230$ korul lesz, vagy megolcsobb, mert addigra eshet meg a HD4850 ara.
Direkt ugy irtam "ha bekovetkezik", pl. az ATi eseteben a HD3870 kapcsan az ar csokkenesek leragadtak az igeretek szintjen nagyon sokaig, es nem lehetetlen most is se minden reszlete igaz a tortenetnek, es jonnek majd a atmatricazott 9800GTX-ek 65nm GPU-val.En mar nem tudom csak framek szemszogebol nezni a torteneseket, uzletileg is erdekelnek a tortenesek, valamibol az AMD-nek megkell elnie, es felallnia a padlorol, igy tovabb latok mint a 22 meg a 34 frame, driverek, es a tobbi

Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Gyúrósok ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fejhallgatós találkozó
- Samsung LCD és LED TV-k
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest