Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsotyek
tag
válasz
Viktor81 #315 üzenetére
Köszönöm Viktor. Az enyémre 5 év garancia van. A GT50 pedig már kapható. Nekem az utolsó darabok egyikét sikerült megvennem ebből, de a GT50 nem tud annyival többet, mint amennyivel drágább. Valamint nekem ez fért a keretbe, mert vettem egy Denon AVR-3312 erősíőt + egy Denon DBP-2012UD BLU-RAY lejátszót és mindezt megspékeltem egy Polkaudió hanfal szettel. Így nekem nem fért bele drágább tévé. De nem hiszem, hogy ez nem fog elegendő élményt nyújtani számomra. Aki pedig továbbra is a ledet isteníti, hát tegye. Én nem bántom érte őket, de az biztos, hogy soha nem lesz olyan élményben részük mint egy ilyen plazmával.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Megfizethető árú, 3D-kompatibilis, smart tv rendszerrel megtámogatott, remek képű plazmatévét teszteltünk.
- Autós topik
- Politika
- Milyen TV-t vegyek?
- eBay
- 3D nyomtatás
- One mobilszolgáltatások
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Suzuki topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- Samsung Galaxy Buds3 Pro új 2év samsung garancia SM-R630 Buds 3 Pro
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- ELADÓ: Hyperx Cloud Alpha
- harman/kardon harman kardon Onyx Studio 9 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest