- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Egérpad topik
- Fujifilm X
- HP notebook topic
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
Nemtom, cimborám is O!Play R1-et vett, 10-ből egy mkv-nál nincs kép, csak hang. Oké, elvileg okosítható HD2-es firmware-rel a cucc, de egy átlagjúzernek pont magas a putty-tyal való mókolás.
Egyébként ez nem az R1 konkrét hibája, úgy értem, minden médialejátszón gyakran kell fw-t frissíteni, nekem sem vitte az októberi firmware-ű WDTV Live az újabb filmeket, frissíttettem a legújabbra, oszt jóvan. O!Play-hez sem ártana már a frissítés megjelenése. Egy PC-vel viszont nincs ilyen gond, felraksz a Shark kodeket és a Media Player visz mindent, vagy lehúzod az MPC-HC-t vagy az XBMC-t oszt használod boldogan, mindig van kép/hang, nem csúszik el, satöbbi. Persze ott is van buktató bőven, ha lenne ultimate megoldás, mindenki azzal élne, nem?
-
Dracula
őstag
Asszem én is ezt fogom tenni. Most menjen a rendes gép, és mellette még a plazma is egy videó miatt? Hát azt már nem. Ez az OPlay (2) nekem is szimpi. HDMI-m van már meg optikai kábel is, és vinyó is akad.
A "remegő" képet pedig továbbra is fenntartom. Ilyen a plazma!
Szerencsére nekem nem volt semmi gond beégéssel, vagy csíkkal. Sajnálom, aki így járt, de én nem hagynám annyiban. Fogyasztóvédelem, ennyi.
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged