- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPad topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Apple MacBook
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celeborn
tag
válasz
Somansky #730 üzenetére
Igen, valamennyire rá vagyok kattanva a zizegésre, ez való igaz.
De nálam ez félig elvi kérdés. Mert ma beszéltem a panasoniccal, és azt mondták, hogy ez nem normális jelenség. És ha azt vesszük, hogy ezért a pénzért kaphatok olyan példányt, ami kussba van, mint ahogy többen is állítják, akkor igen is kérek olyat. Van itt olyan aki azt mondja, hogy teljes csöndben is csak hátul hallatszik a zizegés, van aki azt mondja, hogy elölről is, de csak nagyon közelről, és a panás faszi is azt mondta, hogy most is egy ilyen TV mellett ül az irodában, és semmi hangja nincs. Nade, hogy mit mondott..
az mókás. Azt mondja, itt van a Kiss Ritter, vigyem be a TV-t, hátha tudnak valami trükköt. Mert ő hallott olyat, hogy tesznek be valami műgyantát, és attól jó lesz. Hát azért ezen behaltam.
Ez a Panasonic tanácsa.
Ami meg a hallásomat illeti, annyira nem jó, de az idegesítő hangokat hamar kiszúrom sajnos. Mint az autókba szerelt nyest riasztót, és társait.Állítólag ezeket se hallja mindenki...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest