Új hozzászólás Aktív témák

• Celeborn

tag

válasz Somansky #730 üzenetére

Igen, valamennyire rá vagyok kattanva a zizegésre, ez való igaz. :) De nálam ez félig elvi kérdés. Mert ma beszéltem a panasoniccal, és azt mondták, hogy ez nem normális jelenség. És ha azt vesszük, hogy ezért a pénzért kaphatok olyan példányt, ami kussba van, mint ahogy többen is állítják, akkor igen is kérek olyat. Van itt olyan aki azt mondja, hogy teljes csöndben is csak hátul hallatszik a zizegés, van aki azt mondja, hogy elölről is, de csak nagyon közelről, és a panás faszi is azt mondta, hogy most is egy ilyen TV mellett ül az irodában, és semmi hangja nincs. Nade, hogy mit mondott.. :) az mókás. Azt mondja, itt van a Kiss Ritter, vigyem be a TV-t, hátha tudnak valami trükköt. Mert ő hallott olyat, hogy tesznek be valami műgyantát, és attól jó lesz. Hát azért ezen behaltam. :D Ez a Panasonic tanácsa.
    Ami meg a hallásomat illeti, annyira nem jó, de az idegesítő hangokat hamar kiszúrom sajnos. Mint az autókba szerelt nyest riasztót, és társait. :) Állítólag ezeket se hallja mindenki...

Új hozzászólás Aktív témák