- MSI N720 lowprofil takaró fém
- Milyen asztali médialejátszót?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
mata-hari
csendes tag
válasz
M_AND_Ms #1005 üzenetére
Köszönöm, épp most akartam írni, hogy törlöm a felvételre vonatkozó kérdésemet, mert elolvasva két lappal ezelőtti bejegyzéseket, látom, hogy min. 160-as hdd kell. Amikor pár hete megjött a tv, minden betűjét elolvastam a használati ut.-nak, nem is egyszer, a hosszú változat nagyrészét szintén. Igen, olvastam, hogy egyetlen valami elvarázsolt - szerintem Mo-n beszerezhetetlen - márkájú külső hdd-t ajánlanak. Engem az érdekelt volna, a gyakorlatban kipróbált-e valaki köznapibb hdd-re felvenni. Pont azért nem próbálkoztam eddig a felvétellel, mert olvastam, hogy azzal kezd a tv, hogy formáz. Mivel csak ugyanezen a tv-n lenne lejátszható a felvétel, így már nem is nagyon érdekel a dolog, illetve az volt az elképzelésem, hogy veszek mondjuk egy 8Gb-s sd kártyát, formázza ahogy akarja, aztán majd számítógépen valahogy átkonvertálom pl avi-ra, hogy odaadhassam másnak is. Ez nem fog összejönni, nyilvánvalóan. Kár.
Az automatikus frissítés kikapcsolására vonatkozó tanácsot köszönöm, kipróbálom, eszembe sem jutott.
Még egy kérdés, ha már ilyen segítőkész vagy. Vennék még egy külső hdd-t a harácsolt cuccaimnak. (A mostani egy WD Book Essential, saját táppal.) Kérdés. Fontos-e, hogy saját tápos legyen? Pl van WD Elements, ami olcsóbb a Book-nál. Médialejátszóhoz vagy tv-hez csatlakoztatva lenne. Látok olyanokat, amik usb-ről kapják az energiát. Vagy ez csak pc-vel jó?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Mikrotik routerek
- Battlefield 6
- Windows 11
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest