Új hozzászólás Aktív témák

• mata-hari

csendes tag

válasz M_AND_Ms #1005 üzenetére

Köszönöm, épp most akartam írni, hogy törlöm a felvételre vonatkozó kérdésemet, mert elolvasva két lappal ezelőtti bejegyzéseket, látom, hogy min. 160-as hdd kell. Amikor pár hete megjött a tv, minden betűjét elolvastam a használati ut.-nak, nem is egyszer, a hosszú változat nagyrészét szintén. Igen, olvastam, hogy egyetlen valami elvarázsolt - szerintem Mo-n beszerezhetetlen - márkájú külső hdd-t ajánlanak. Engem az érdekelt volna, a gyakorlatban kipróbált-e valaki köznapibb hdd-re felvenni. Pont azért nem próbálkoztam eddig a felvétellel, mert olvastam, hogy azzal kezd a tv, hogy formáz. Mivel csak ugyanezen a tv-n lenne lejátszható a felvétel, így már nem is nagyon érdekel a dolog, illetve az volt az elképzelésem, hogy veszek mondjuk egy 8Gb-s sd kártyát, formázza ahogy akarja, aztán majd számítógépen valahogy átkonvertálom pl avi-ra, hogy odaadhassam másnak is. Ez nem fog összejönni, nyilvánvalóan. Kár.

Az automatikus frissítés kikapcsolására vonatkozó tanácsot köszönöm, kipróbálom, eszembe sem jutott.

Még egy kérdés, ha már ilyen segítőkész vagy. Vennék még egy külső hdd-t a harácsolt cuccaimnak. (A mostani egy WD Book Essential, saját táppal.) Kérdés. Fontos-e, hogy saját tápos legyen? Pl van WD Elements, ami olcsóbb a Book-nál. Médialejátszóhoz vagy tv-hez csatlakoztatva lenne. Látok olyanokat, amik usb-ről kapják az energiát. Vagy ez csak pc-vel jó?

Új hozzászólás Aktív témák