Új hozzászólás Aktív témák
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
mata-hari #1004 üzenetére
Kapcsold ki az automatikus firmware frissítést (úgysem jön semmi a hálózatokon).
És hogy hol kell kikapcsolni? Valahol a Beállítások menüben, a kézikönyv segít.A felvételhez használt HDD-t a tv a saját részére formázza meg (erre is van menüpont). PC-n azzal csak annyit tudunk csinálni, hogy töröljük a tv által létrehozott partíciót. A felvett anyagot CSAK ezzel a tv-vel lehet visszanézni.
Újra tanácsolom: Tessék átolvasni a kézikönyvet! Elsőnek jó az szűkített változat,amit kinyomtatva adnak, de ajánlott a mellékelt cd-ről a (vagy a netről) a teljeset kinyomtatni.
Megjegyzem a garancia alapfeltétele, hogy a használati útmutatóban leírtakat betartjuk és annak megfelelően használjuk a készüléket. No most ha el sem olvassuk, akkor hogyan fogjuk betartani? (én pl a minap is elővettem és újra átolvastam és találtam benne új dolgokat, amik annak idején -fél éve van meg a tv-m- vagy nem tűntek fel, vagy még nem voltak fontosak a számomra)
Amúgy szívesen segítek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Apple MacBook
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- OLED monitor topic
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest