Új hozzászólás Aktív témák
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
mata-hari #1004 üzenetére
Kapcsold ki az automatikus firmware frissítést (úgysem jön semmi a hálózatokon).
És hogy hol kell kikapcsolni? Valahol a Beállítások menüben, a kézikönyv segít.A felvételhez használt HDD-t a tv a saját részére formázza meg (erre is van menüpont). PC-n azzal csak annyit tudunk csinálni, hogy töröljük a tv által létrehozott partíciót. A felvett anyagot CSAK ezzel a tv-vel lehet visszanézni.
Újra tanácsolom: Tessék átolvasni a kézikönyvet! Elsőnek jó az szűkített változat,amit kinyomtatva adnak, de ajánlott a mellékelt cd-ről a (vagy a netről) a teljeset kinyomtatni.
Megjegyzem a garancia alapfeltétele, hogy a használati útmutatóban leírtakat betartjuk és annak megfelelően használjuk a készüléket. No most ha el sem olvassuk, akkor hogyan fogjuk betartani? (én pl a minap is elővettem és újra átolvastam és találtam benne új dolgokat, amik annak idején -fél éve van meg a tv-m- vagy nem tűntek fel, vagy még nem voltak fontosak a számomra)
Amúgy szívesen segítek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen TV-t vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Medence topik
- Yettel topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged