- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
LamerGyuri #16 üzenetére
Support for 2-way/ 3-way ATI CrossFireX™ technology
Hivatalos gyártói oldalról másolva. Az alaplap (foglalat) a szar mint írtam is, ha pedig megnézted volna a bejegyzés végén lévő két képet plusz olvastad volna amit itt hozzászólásokban írtam, nem írtad volna ezt.
De ha kell csak neked bele rakok egy darab kártyát a felső slotba (legyen az egy low profilos semmi) hogy lásd akkor sem fog menni x16-on!
-
válasz
LamerGyuri #4 üzenetére
A helyzet az, hogy ennél jobb alaplap nem volt fent HA-n (még most sincs), azért esett erre a választás. Ahogy fentebb #6 ergoGnomik is írta, az első és második slot x16-ot tud, a harmadik pedig osztozik a harmadikkal. Éppen ezért nem is gondoltam erre az osztozás dologra (jelenleg egyébként a középső és legalsó foglalatban vannak a kártyák). Valami magával a foglalattal lehet (próbáltam már nem egyszer tisztítani, de nem segített). Pedig egyébként egy elég megbízható fórumtárstól vásároltam (teszt képeket is kértem, és minden rendben volt vele), így tényleg nem tudom ez most mi lehet.
Ez a serialos dolog nem rossz ötlet, erre valahogy nem gondoltam
Új hozzászólás Aktív témák
lo Az előző bejegyzésemben kiveséztem hogy nagyjából mik az elképzeléseim illetve mit is tervezek, de ezt egy kicsit...
- Villanyszerelés
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- Hobby elektronika
- Milyen egeret válasszak?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest