Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valószínűleg Win9x és XP esetén nem megoldható az RO státusz, mivel ezek már a boot folyamat során visszaírkálnak a diskre. Az említett miniXP- t nem ismerem, de ha CD- ről tud indulni, ott működni kell az RO - nak.Bár lehet hogy az első talált HDD- re menti a rendszeradminisztrációt.
-
VaniliásRönk
nagyúr
Nekem meg jelenleg egy hobbigépem sincs, pedig el tudnék képzelni pár érdekes konfigot.

Néhány hétnél még sose bírtam tovább egyik Linuxszal sem, úgyhogy olyan nagyon nem mélyedtem még el benne, ro rendszerpartíció igénye meg fel sem merült bennem soha. De egy alternatív megoldást tudok javasolni, amíg stabilitásteszteket futtatsz, addig bootolj be CD-ről egy MiniXP-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3883, 100% Akkumulátor
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest