Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorr
őstag
Combos géming korlátozott fogyasztású 3050ti-vel (aki ilyet ír, próbált már játszani valami combos beállítással rt-gel, ha már), HDR10 250cd/m²-en, billentyűzetek középkategóriás processzor árban, tiszta M1 híradó.
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
Szeleya
tag
404 ezerért szerintem az a notebook minden csak nem jó vètel. Az elődmodelt probáltam.... 3honap után adtam inkább el.
A Duckey billentyűzetek közül nekem a One 2 mini volt. Kellemes csalódás volt. Igaz akkor 24èrt vettem (21 január) -
Semplar
őstag
Ez az a "készletkisöprés", amit a viharos szél visszahord az orcánkba?
„On behalf of the staff of the Independent California Motel... I wish you all sweet dreams." /Johnny Fucking Silverhand/
-
Televan74
nagyúr
válasz
CriticalHit #4 üzenetére
Egy drága kütyü!
Na jó egy ilyet(Ducky One 2 RGB Cherry MX Red HU) elfogadnék, de tized áron!
Persze igazad van, nem magyaráztam el, hogy ami számomra felesleges az mind kütyü kategória. 27.000Ft -ból(álláskeresők támogatása címen kapom) nehéz ilyenekről még álmodni is.
[ Szerkesztve ]
Nem szeretem a horror játékokat, filmeket!!! A bohócokat meg egyenesen utálom!!!
-
Piftuka
veterán
válasz
CriticalHit #4 üzenetére
De sajnos attól is, hogy "emberi" áron legyen megvásárolható!
"Aquila non captat muscas."
-
valakky
aktív tag
válasz
CriticalHit #4 üzenetére
meg a jó ár/érték aránytól is.
-
CriticalHit
őstag
Attól, hogy soha nem leszek képes venni egy Bugatti Chiron-t, attól az még nem kütyü. Keressek havi 10e EUR-t és megoldottam a problémát.
Piftuka: Az "emberi" ár teljesen szubjektív, bevétel függő.
valakky: A jó ár/érték arány a mechanikus Ducky One esetében nem kétségbevonható."Hernyó maradsz, bár fent keringsz. Nem a szárny szab itt mértéket, hanem a gerinc."
-
Sidorovich
senior tag
Notebook fronton ez az RTX 3000-es széria alsóbb fele nem sikerült valami acélosra.
Egy 3 éves, GTX 1660 Ti 6GB-os GPU-val szerelt ASUS ROG Strix G531GU-nak keresem az utódját, de az RTX 3050/3050 Ti mind 4GB memóriával ellátott ami már 1080p mellett is szűk keresztmetszet számos játékban. Több címben nem is gyorsabbak mint a 1660 Ti, hiába jó a GPU ha nincs elég memória.Az igazi előrelépés az RTX 3060-as noti lenne, de amennyiért olyat adnak annyit már nem szívesen adnék ki érte.
[ Szerkesztve ]
-
valakky
aktív tag
válasz
CriticalHit #9 üzenetére
annak a szűk, jobbára konzumidióta rétegnek biztos nem, aki épp erre izgul rá. persze, van akinek meg még a led-es ssd-k is tetszenek, vagy épp valami átlátszó házban pimpeli fel a gépét, kívül-belül.
ízlés dolga (vagy annak épp hiánya)
szerencsésnek tartom magam, hogy nem tartozom közéjük, bármennyire is igényesek. részemről egyébként a búgatottcsirke is a világ azon része, ami totálisan nem érdekel, se létezése, sem nemléte nem kelt bennem érzéseket. max azt, hogy egy totálisan fölösleges létező ezen a vergődő bolygón[ Szerkesztve ]
-
fanti
addikt
Ha már a Foramaxban jártok procihűtést venni, szerintem az Arctic árának a feléből vegyetek inkább egy kicsit még hatékonyabbat is, mondjuk az SE-224XT - t,
ami amúgy meg a legjobb budgethűtő lett a tesztben...
elénekelhetitek utána, hogy "én elmentem a vásárba fél pénzel, szuperhűtést vettem mégis félpénzel"
[ Szerkesztve ]
GIGABYTE B550 Aorus Pro, AMD Ryzen 9 5950X, Noctua D14, Crucial Ballistix 4x16GB DDR4 3200Mhz@3800MHz CL18, Powercolor 7900XT, M.2 Samsung 981 2TB, M.2 Kioxia (XG6) 2TB, 2 x Intel 730 SSD 480GB, Crucial MX500 2TB, SEAGATE SkyHawk 6TB, 750W Gigabyte Aorus Gold, Evolveo T4, Samsung S43BM700UUXEN
-
Montanaxy
aktív tag
Nekem van egy lassan 10 éves LG M2352D led tv/monitorom. Ha ne adj Isten cserére szorulna, nem is tudom mi lehetne az alternatíva? Az LG már nem gyártja ezt a szériát. De én a mai napig imádom, picit lehetne nagyobb meg 2k vagy 4k, de egyelőre jó (fullhd-s).
Esetleg ezek a Samsung okosmonmitorok lehetnének alternatívák. Gaming mellett akarok tv-t nézni, akár PiP-ben is.
-
Aprósólyom
addikt
válasz
CriticalHit #4 üzenetére
Miért, micsoda, papucsállatka?
Úgy gedzsit, ahogy az van. Tökéletesen beleillik a terminus technicusba.
Jevons paradox
-
Aprósólyom
addikt
Ezekből a gamer székekből nincsen egy legalább 4.1 hangrendszerrel szerelt változat.
A fejtámla körül kihajtható 1-1 füllel, hogy körbeöleljen a hang, ne kelljen fülest felvenni és a közeli hangszórók miatt hangosra sem kell állítani.
Itt a fejemben az ötlet, hogy majd csinálok, de ha meg lehetne venni korrekt áron, akkor nem szenvednék vele.Jevons paradox
-
1dude
aktív tag
válasz
Aprósólyom #18 üzenetére
Ilyesmi van.
-
1dude
aktív tag
-
ceia
őstag
A notebook nekem játékra elég lenne, de ennyiért inkább egy desktop pc, nagyobb monitorral, amit nem lefelé döntött fejjel kell nézni.
A kisebb ház drága és vacak, a nagyobb jó, de ennyiért mégsem az. Biztos van jobb is, aminek a ventije elé nem teli fémlapot tesznek..
A kisebb "okos" monitor, hogy a Lemmingseket idézem: Oh no! (placcs)
A nagyobb kiváló lenne, ha nem freesync és 1440p lenne. Full hd és 75Hz lenne az igazi. (bár a 75-öt lehet, hogy tudja Nvidiával is)
De mit kezdjek 1440p-vel, ha csak fhd-ben használnám? Ahhoz csillió ft-os vga is kéne. Dettó a Viewsonicra, aki milliomos, annak épp jó lehet, és neki van hozzá passzoló vga-ja is. Sosem ültem "gamer" széken, de nem tűnik olyan jónak, mint amilyen drága.
Ducky billentyűzetek: Láthatólag a minél kevesebb anyag volt a cél, és ebben kiváló, az biztos. Ennyiért már nagy kényelmes is kapható, aminél nem spóroltak az anyaggal.#1 Predatorr "tiszta M1 híradó"
Miért, a cikkben milyen jellemzőt fedeztél fel, ami az M1 híradóra is jellemző? Én rendszeresen nézem, de én semmit.it's more fun to compute
-
lajthabalazs
senior tag
válasz
Aprósólyom #18 üzenetére
Érdekes ötlet. Szerintem azért nincs ilyen termék, mert az ember feje mozog, és ha közel van a hangszóró, akkor 1-2cm is nagyon torzitja a hangképet, nagyobb mozgás meg hallás-károsodást is okozhat, ha arra van beállitva a hangerő, hogy 10cm-ről halgassa az ember, de teljesen ráteszi a fülét.
-
-
Aprósólyom
addikt
válasz
lajthabalazs #24 üzenetére
Abszolút igazad van, de azért nem annyira rossz a helyzet mint ahogy számomra lejött az észrevételekből.
Én szoktam alkalmasint a telefont kihangosítva közelről hallgatni (10-15cm), úgyhogy van viszonyítási pontom. Szerintem kellő fejlesztéssel jó eredmény elérhető lenne.
PC előtt, azért nem mozog iszonyatosan sokat a fej. Másrészről mondjuk a zene mehetne sztereóban, hiába lenne legalább 2-2 hangszóró oldalanként, így a fejmozgás kevésbé torzít akkorát, hogy élményromboló faktor lenne. Játék közben viszont sokkal jobb HRTF élményt adna, mint bármilyen fejes, mert a hátulról jövő hangok tényleg hátulról jönnének.Szerintem egy kellően nagy, 10-15cm távolságú körívben elhelyezett hangszórókból már megoldható. Ott vannak a neckband hordható BT hangszórók. Nyilván nem csodák, de használhatóak és nem véletlen vállalta be jó pár nagy márka is. Viszont az a koncepciójából fakadóan más igényt elégít ki.
Egyszer tuti megcsinálom. Lehet először, csak gyorsan összekéne dobjak egy ad-hoc fabrikált keretet, amire rádobok egy 4.1 rendszer, szöszmötölök egy kicsit egy egyedi equalizer finomhangolásával és akkor legalább kapnék egy képet, hogy milyen eredmény érhető el.
Az biztos, hogy egy ilyen rendszer kereskedelmi forgalomba kerülésénél és sikeres termékként nagyon fontos lenne a precízen finomhangolt dinamikus DSP a jó minőségű hangszórók mellé, hiszen közelről szóló hangszórók hangképe (a hangerő és freki függvényében) jelentősen megváltozhat a hangerő függvényében.Jevons paradox
-
Aprósólyom
addikt
válasz
lajthabalazs #25 üzenetére
+ Ha minden kötél szakad, ma már szinte minden gyártól kínál mobil megtekintési lehetőséget is ha van már TV előfizetésed. Vagy rosszul tudom?
Ha nincs webes megtekintési lehetőség, akkor meg le lehet tölteni egy Android emulátort (bluestack? Vagy hogy is hívják) és már mehet is a mobil TV alkalmazás telepítése.Jevons paradox
-
Aprósólyom
addikt
"Ducky billentyűzetek: Láthatólag a minél kevesebb anyag volt a cél, és ebben kiváló, az biztos. Ennyiért már nagy kényelmes is kapható, aminél nem spóroltak az anyaggal."
De hát itt pont a "hightech" a lényeg.
"Ugyanazt kapod", de kisebb méretben.
Viccen kívül, egyébként sokaknak praktikusabb ez a méret a teljes értékűhöz képest.
Igaz, hogy kb 90db egybe szerelt szimpla mikrokapcsolóról beszélünk + minimális elektronikáról, de hát van akinek nem drága 60k-t kifizetni ilyen egyszerű technológiáért. De hát na... Nincs új a Nap alatt. Van aki így, van aki úgy.Jevons paradox
-
CriticalHit
őstag
-
Aprósólyom
addikt
válasz
CriticalHit #29 üzenetére
Azért ez se kicsit trash talk. Van az igényesség, a Ducky, meg a selejtes ótvar? Egész pontosan két szegmensre osztottad a piacot vagy csak rosszul hámoztam ki a mondandót, ebből a pár sértődött szóból?
Jevons paradox
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A hónap végén egy RTX-es notebook, két számítógépház, egy szék, meg egy CPU-hűtő is feltűnik a monitorok és billentyűzetek árnyékában.
- Kormányok / Autós szimulátorok topic-ja
- Bambu Lab X1/X1C, P1P-P1S és A1 mini tulajok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EAFC 24
- Jogász topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen NAS-t vegyek?
- Androidos tablet topic
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Precision 7770 17.3" FHD IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam WIFI 6E gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-6820HQ I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470P - i7-7820HQ I 8GB I 256SSD I 14" 2K I Nvidia I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I MAGYAR I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest