- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Acer notebook topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kompakt vízhűtés
- Hisense LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- Hobby elektronika
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
Új hozzászólás Aktív témák
-
tabu3x
tag
Nem tisztem a Sonyt védeni, de nem egészen értem, hogy az miért a felhasználók lenézése, hogy nincs benne egy tényleg jó böngésző, vagy hogy a külső hdd csak korlátozottan csatlakoztatható. Nem mondom, ezek mind jók lennének, de ha így nem megy, akkor
egy DLNA képes eszközről szinte bármi megnézhető...
A browserre egyébként nem is vágyom annyira, próbáltam HTPC-n ua. tv-n (46") és ua. fotelből, hát több méterről nagyon gáz az olvasás. btw, még pc-re sincs minden szempontból igazán jó browser, nemde? -
anulu
félisten
reszemrol a felhasznalok lenezeseben latom a problema fo okat. Kb 1,5 eve ugy erzem, h a user csak addig jo mig megveszi a jatekot. Ps2nel ez nem lehetett gond, az ujrendszerrel viszont tele lehetne rakni olyan kenyelmi dolgokkal, h csak a nyalunk csorogna es kapkodnank a fejunket. Ehelyett van egy hasznalhatatlan browser, 0 external storage support (a kepek pendriverol megneznetosege nem kihasznalasa a dolgoknak). Nulla ps1 es 2 support a hivatalos firmware-ben. Felmerul bennem a kerdes: mire szamit a ceg a Ps4el kapcsolatban?
-
anulu
félisten
"emberi fogyasztasra alkalmassa" teszi. Igazabol Geohot azt mutatta meg az ez irant erdeklodoknek, h hogyan kell a kulcsokat kiszedni. Onnantol onmagat viszi elore. A Sony ha kicsit is figyelne a vevoire sokkal kisebb lenne a cfw igeny. Nem a backup managerre hanem pl a (kulso) hddrol torteno hd film lejatszasra.
-
anulu
félisten
pár kiegészítés:
- LV0 loader és LV1 hypervisor kulcs még nincs meg, kakaroto dolgozik rajta ezerrel.
- valamint módosított 3.55-el is megy a PSN, kell egy DNS loop. (van publikus, 3.55-re működő DNS IP a neten. senki ne kérdezze mi az, nem mondom meg!) Windows 2003 R2 DNS-ben kb 2 perc alatt össze lehet drótozni
- mivel a root key lett megcsapva, amíg azt nem változtatják meg, addíg marad az új firmware-ek után ez a szintidő, kbszóval, szetrintem a Sony inkább +feature-ket pakolna be, ahelyett, hogy foggal-körömmel védi az alsónadrágig levetkőztetett rendszerét
-
Tituka
senior tag
hát ez gyors volt...
-
bAtt001
addikt
szegény csávó most hogy hívja át a haverjait ps3-azni? "figyi nem jöttök át játszani azzal tudjátokmivel?" xDD
-
tabu3x
tag
Az otherOS bandának mióta van szüksége a PSN-re, úgy őszintén? Azt tudom, hogy vannak akik sokat vettek PS3-ból az erős hardvere miatt, és spec szoftvereket futtatnak rajta, de ehhez minek a PSN? Egyszer időjárást szimulálok, egyszer pedig játszok?:-) Szóval, ha nem kell a PSN, akkor nem kell a firmware frissítés sem, és akkor minden maradhat a régiben.
A slim gépeken pedig eleve nem volt other OS option. -
Nem kellene ezt a törést erőltetni mert könnyen elmérgesedik a helyzet. A vásárlók szívnak aztán vagy nem vesznek több ps3-mas játékot vagy áttérnek warezra, ami ugyanazt eredményezi, nem vesznek annyi játékot mint korábban.
-
dabadab
titán
Arrol nincs hir, viszont a WP7 team haverkodik vele.
-
dabadab
titán
válasz
ProEvoFan #16 üzenetére
Sajat bevallasa szerint 2008-ban egy unlockolt 8 GB-s iPhone-t egy Nissan 350Z-re meg harom eredeti 8 GB-s iPhone-ra cserelt el, de csinalt meg par ertelmes dolgot (es ehhez vedd hozza, hogy meg csak 21 eves).
-
Bambala
csendes tag
George "Geohot" Hotz ezt könnyen kikerülheti. Azt kell mondania: A konzol Amit Nem Nevezünk Nevén
-
Morden24
nagyúr
Most én nemtom, hogy van a komplett sztori, de amennyire tudom, GeoHot nem tette lehetővé - sőt, olvastam olyan környezetben is, hogy kifejezetten nehezítette - a backup copy-k telepítését a gépre.
Most akkor hogyafrancban van ez az egész?
Nem write-only vagyok, csak már akkora a kavarás, hogy ihaj, és 10 helyről 11 félét lehet olvasni, nem számolva a kommenteket, ahol vannak. -
davep
tag
Ez most mit? Nemrég még arról volt hír, hogy a jailbreak legális.
-
dabadab
titán
A Sonynak nem kellett volna maga ellen forditania az otherOS-es bandat. A jatekokat megtoro crackerek alapvetoen nem tul nagy langelmek, az igazi szakertelem a homebrew scene-ben van. A PS3-at evekig nem torte meg senki, amig az otheros opcio volt, aztan amikor elvettek, par honapon belul jott a tores.
-
Vistaboy
veterán
-
hemaka
nagyúr
Majd elkapják, aztán dolgozhat sok $-ért az állambácsinak. szegény, nagyon sajnálom
-
-
madgie
titán
Nemcsak a homebrew cuccokat mókolták meg, azt rebesgetik, a 3.56-os gépeken "véletlenül" a gyári HDD-t sem lehet kicserélni. Egyre inkább betart a Sony a júzereknek...
-
szegény csávó
pénz büntetés vagy börtönt nem kapott?
mert ha nem viszonylag egyszerűen meguszta
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest