Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz Synthwave #26 üzenetére
Ja, csak ez a lényeg, hogy ne legyen GPU limit (tehát ne pörögjön a GPU 98-99%-on), mert a GPU-ban időző képkocka input lagot okoz Az NVIDIA Reflex is így működik, hogy nem készül előre pre-rendered frame, ha a játék ezt alapértelmezetten kérné és emellett az a cél, hogy a képkocka minél hamarabb jusson túl a GPU futószalagokon, hogy a CPU által kiszámolt jelenet képernyőre jutási időtartama minél kisebb legyen.
[ Szerkesztve ]
-
zebra_hun
veterán
Ki sem próbáltam, pedig játszok egy 20 éves játékkal, ott lenne 1000+ fps :) (Bf1942 DC)
Én úgy vagyok vele, hogy a 144-es határ nagyon szép, én elégedett vagyok vele, de a többit eldobatom.
Semmivel nem vagyok jobb 144 fps-sel sem, mint a régi 60Hz monitoromon
Egyébként ki fogom próbálni, nem veszítek vele semmit ;) -
Televan74
nagyúr
Ez mindig attól függ kinek mire van pénze és ingere. Én is megnyugtattam magam hogy a közeljövőben elég lesz nekem a 75 fps. Nem mondom hogy nem érdekelnek az új technológiák, de most viszonylag szűkös anyagi kerettel rendelkezem.
DDR5 még érdekelne is, egy 7600X társaságában, de majd csak akkor ha jönnek az olcsóbb B650(E) -es lapok hozzá. Egy évre előre meg nem álmodozom, mert esetleg bilibe lóg a kezem.
Mindenbe beleugatok!!!
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Klasszik Doomban garantáltan nincs semmilyen limitem, és eléggé érezhető a 144 vs 600-2800 fps közti különbség.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
[link]
----------------------------------------------------
(#23) PuMbA: Csak magasabbat, mint ha nem capelné.SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
PuMbA
titán
válasz Synthwave #18 üzenetére
[link] Érdekesség, hogy az input lag nem csak fps függő A több fps pedig nem jelent automatikusan jobb input lag-ot. A legjobb input lag-ot akkor kapjuk, ha nem GPU, hanem CPU limitünk van, ugyanis csak ekkor dolgozik a GPU a lehető legkésőbbi CPU által kiszámolt állapottal.
A videó folytatása: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Fücsök007
őstag
válasz Robi BALBOA #13 üzenetére
Ilyen hőtő kellett hozzá 2,4-2,45V-os használathoz, 3V-hoz már erős aktív hűtés vagy szárazjég dukált.
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz zebra_hun #19 üzenetére
Én is mingyá 40 vagyok, de a kevesebb millisec az kevesebb millisec.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz zebra_hun #17 üzenetére
A több fps ettől függetlenül kevesebb input lag lesz, hiába csak 144 Hz a monitor plafonja.
-
zebra_hun
veterán
válasz Televan74 #16 üzenetére
Természetesen ennyi nem, nem is így használom. Mem oc a hobby, mindig "finomhangolom" kicsit.
Amint látszik, eszméletlen sok, felesleges.
144Hz monitornál, mint ami nekem van. Akik 360Hz-en nyomulnak, hajrá, nekik készül az új gen ;)
Én elégedett vagyok 144 fps-sel, de az legyen stabil 1%-on is. -
-
Robi BALBOA
őstag
Annyit valszeg nem ment volna, a lap miatt ezt kitesztelni sem tudtam.
Keményen melegedhetett 3V-on, nem hullottak egy idő után?
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
zebra_hun
veterán
Egyedi oc profilokat hoztam létre egy 3200MHz-es kitből.
Ez igar DDR4, de 5-nél is ugyanez.
Ilyet mondjuk pénzért nem lehet venni, rengeteg jó rampár járt nálam. XMP egy laza időzítés, kézzel kell hangolni.
A számok, fps-ek magukért beszélnek.
[link]
Nem holni vacak 5%. Azt a cpu oc hozza, annak nincs is értelme. -
törölt tag
válasz Steve_Brown #6 üzenetére
Majd kimérik
Amúgy meg.. Ez hobbi.
5% teljesítménynövekedés megéri? És 10? -
zzola
titán
Nem sok.
-
zebra_hun
veterán
Van. Főleg ha csinálsz egyedi oc profilt, akkor nagyon.
-
Steve_Brown
senior tag
Lehet hülyeség, de ilyen gyors ramnak a felhasználók számára még van értelme?
-
Fücsök007
őstag
válasz Robi BALBOA #3 üzenetére
Csak az nem ment 1600MHz-en CL5-ben, vagy 1200MHz-et CL4-ben. 700MHz FSB fölé DDR2-es alaplapba nem volt elég egyik 2GB-os modul sem. Kb. 3-3,1V-ig lineárisan skálázódótt maga a Micron chip.
[ Szerkesztve ]
-
tibaimp
nagyúr
Én arra leszek kíváncsi, hogy mikor jön ki hivatalosan is az első 10GHz-es DDR5 család. Tuti elérjük ezt a számot ebben a kategóriában, nem hiszem, hogy kell hozzá a DDR6.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Robi BALBOA
őstag
Közben pedig a G.SKILL 1,8-1,9V-on tudta ezt, ráadásul 2x2GB-os kiszerelésben.
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
Fücsök007
őstag
Emlékszem 15 éve még a 2X1GB Team Xtreem 1200MHz CL5-ös ram volt a csúcs tőlük brutál hűtéssel 2,4V-os feszültségen. Ezek a ramok Zen 5 és 6 mellé brutál gyors memóriaolvasást/írást tesznek majd lehetővé.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest