- Milyen egeret válasszak?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz
Synthwave
üzenetére
Ja, csak ez a lényeg, hogy ne legyen GPU limit (tehát ne pörögjön a GPU 98-99%-on), mert a GPU-ban időző képkocka input lagot okoz
Az NVIDIA Reflex is így működik, hogy nem készül előre pre-rendered frame, ha a játék ezt alapértelmezetten kérné és emellett az a cél, hogy a képkocka minél hamarabb jusson túl a GPU futószalagokon, hogy a CPU által kiszámolt jelenet képernyőre jutási időtartama minél kisebb legyen. -
zebra_hun
veterán
válasz
Synthwave
üzenetére
Ki sem próbáltam, pedig játszok egy 20 éves játékkal, ott lenne 1000+ fps :) (Bf1942 DC)
Én úgy vagyok vele, hogy a 144-es határ nagyon szép, én elégedett vagyok vele, de a többit eldobatom.
Semmivel nem vagyok jobb 144 fps-sel sem, mint a régi 60Hz monitoromon
Egyébként ki fogom próbálni, nem veszítek vele semmit ;) -
Televan74
nagyúr
válasz
Synthwave
üzenetére
Ez mindig attól függ kinek mire van pénze és ingere. Én is megnyugtattam magam hogy a közeljövőben elég lesz nekem a 75 fps. Nem mondom hogy nem érdekelnek az új technológiák, de most viszonylag szűkös anyagi kerettel rendelkezem.
DDR5 még érdekelne is, egy 7600X társaságában, de majd csak akkor ha jönnek az olcsóbb B650(E) -es lapok hozzá. Egy évre előre meg nem álmodozom, mert esetleg bilibe lóg a kezem.
-
PuMbA
titán
válasz
Synthwave
üzenetére
[link] Érdekesség, hogy az input lag nem csak fps függő
A több fps pedig nem jelent automatikusan jobb input lag-ot. A legjobb input lag-ot akkor kapjuk, ha nem GPU, hanem CPU limitünk van, ugyanis csak ekkor dolgozik a GPU a lehető legkésőbbi CPU által kiszámolt állapottal.A videó folytatása: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- G.SKILL Trident Z5 Royal NEO RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL28
- Új, bontatlan G.SKILL 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Ripjaws M5 Neo RGB White EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade Black XMP/EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black - 10 év garival!
- Patriot Viper RGB Elite 5 Ultra - 48GB (2x24) DDR5 6000MHz CL28 - 10 év garancia
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3650, 100% Akkumulátor
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i5-1334U - 8GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Az NVIDIA Reflex is így működik, hogy nem készül előre pre-rendered frame, ha a játék ezt alapértelmezetten kérné és emellett az a cél, hogy a képkocka minél hamarabb jusson túl a GPU futószalagokon, hogy a CPU által kiszámolt jelenet képernyőre jutási időtartama minél kisebb legyen.