- Felkészült a legfrissebb játékduóra az új Arc meghajtó
- Kiderült, hogy melyik AI-cégeket venné meg az Apple
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- 3D nyomtatás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Home server / házi szerver építése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Kompakt vízhűtés
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsigus
őstag
válasz
razorbenke92 #85 üzenetére
Az a baj, hogy te sem értesz engem.
A rendszerfrissítés alatt magát az operációs rendszert értem, nem az XBMC kiegészítőit és extráit. Maga az OpenELEC frissül automatikusan. Letölti a rendszert, kicsomagolja, és a következő rendszerindításkor még az OS betöltődése előtt frissíti magát, majd újraindul.
Csináltam neked a pendrive-ról egy olvasás-tesztet, 15 MB/s körül van általában (még az OE telepítő van rajta, ext4-re formázva). Szerintem ettől gyorsabb a microdrive.
"SATA, mint mondottam, nálam semmiféle terminálos automountot nem igényelt."
Én továbbra is csak azt tudom mondani, hogy nálam a belső HDD-nél igen. Te pedig azt írtad, hogy külső HDD-vel nézted. E fórumtéma szerint sincs auto-mount, de lehet, hogy azóta már belekerült, ezért oké, legyen igazad.
"A samba szerverrel nem tudom mi a kifogás, hiszen ugyan úgy meg van osztva minden "ami kell"."
Semmi kifogásom sincs, csak azt mondtam, hogy itt benne van a rendszerben.
Az a baj, hogy ti azt nem értitek meg, hogy nektek (és nekem is) gyerekjáték a terminál használata, de egy átlag usernek nem. Egyszerűbb az OpenELEC, ha csak a Sambát is kell terminálból telepíteni? Igen, mert itt azt sem kell megtenni.
Oké, ajánld a buntut, nekem sem volt komolyabb kifogásom az XBMC Live-al sem, és valószínűleg azóta már fejlődött a dolog, de ha egy átlag usernek kellene ajánlani a kettő közül valamelyiket én az OE-t javasolnám. De ez az én véleményem, ahogy a cikk is az én tapasztalataimra épül, szóval nincs azzal gond, hogy te máshogy vélekedsz a dologról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Gamescom 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- 3D nyomtatás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Lexus, Toyota topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- 4db UK billes - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 250SSD + 750HDD
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Vadonatúj Alienware m15 R5 Csúcskategóriás Gamer Laptop 1év garancia (Ryzen 9, RTX 3070, 240Hz QHD)
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest