- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qwery
tag
Ma végre megjött az otg kábelem, teszteltem is és pazarul működött. Ezen felbuzdulva előkapartam az mhl kábelem, de megerősíthetem az infokat, nem muzsikált. Pedig csendben reménykedtem kissé.
-
Qwery
tag
Hozzájárultam a kérdőívvel a társulathoz.
-
Qwery
tag
Hajli. Wayteq 7x-ről váltotam. Forog a fejem fölött pár kérdőjel.
Konkrétan...A Dolphin böngészőben, de szerintem máshol is, ha filmet nézek online és kiteszem teljes képernyőre, ez a fránya alsó ikonsor (?), vagy gomb sáv egyszerűen eltakarja keresési sávot alul. Nem tudok beletekerni, csak swipe-pal. Egy hosszú filmnél baszdék idegesítő. Plus pause is ugrott. Valakinél hasonló és megoldás rá?
Másik, hogy sok programban a fent említett alsó sávban lenne három kis pötty a további opcióknak. Namost ez (gondolom a sok gyári gomb miatt) nem fér ki. Viszont a program épp e miatt használhatatlan, mert nem jutok be a beállításokhoz. Van vmi megoldás erre?
-
Qwery
tag
Lányom aktív Pouzás közben felhívta a figyelmem, hogy erősen sípol a tablet. Egymás után kétszer háromszor is csinálta. Az utolsó már elviselhetetlenül sokáig tartott. Olvastam itt sok mindent ezzel kapcsolatban és látom, hogy ez szinte általános jelenség. Cserét ajánlotok, vagy éljünk vele együtt. Köze lehet hozzá, hogy 33% alá esett az akku?
-
Qwery
tag
Hali. Ma én is beneveztem egy ilyen masinára. 15ért nem lehetett otthagyni.
kérdés.. Az normális, hogy az elvileg 8GB tárhelyből csak 2t lát a rendszer?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Külpolitika
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Villanyszerelés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Politika
- BestBuy topik
- Tőzsde és gazdaság
- Revolut
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Go - 4415Y - 8Gb - 128Gb
- PocketBook 700 Era eBook olvasó Wifi, Bluetooth, beépített háttérvilágítás Sunset bronz
- Apple Pencil 2 dobozos hibátlan.
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciáva
- iPad Air 5 64GB Cellular Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4256
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest