- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA® driverek topikja
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kryczek
aktív tag
Mi a helyzet akkor ha egyik naprol a másikra a kijelző fele elsötétült? Olvastam h járt igy más is de garanciába lehet javíttatni?
-
Kryczek
aktív tag
válasz
motoflug #8567 üzenetére
+1 csatlakozok. Egy fehéret használok. Nálam csak a hangerőgomb lötyög meg néha pattogó hang meg van a hangszórónál. Net facebook kevés játék youtube erre van használva. Megváltás volt az ipari hulladék myaudió meg dps szarok után. Szerviz meg support ott is nagy lóf.sz... Tudnék mesélni....
Skype hibátlanul megy! Tárhely téma nekem felejtős. Bőven elég igy is...
-
-
Kryczek
aktív tag
Én konkrétan SENKINEK nem ajánlom ezt a vizes fóliás marhaságot... Arra gondolt már valaki hogy az éleken az illesztésnél jut be elsőnek a folyadék? Ha minőségi fóliát veszünk simán fel lehet tenni buborék mentesen...
-
Kryczek
aktív tag
Én naponta skypeolok ezen a tabon. Ezért is csodálkozok hogy többen panaszkodtok. Nekem semmi baj nincs. Minden tiszta és érthető. Füles meg miegymás nélkül...
-
Kryczek
aktív tag
Csak nálam omlik össze a youtube fél percenkként, vagy más is találkozott már ezzel a problémával?
-
Kryczek
aktív tag
válasz
RoundRobin #6510 üzenetére
Miért ne frissítsen akinek ilyen a build száma? Már csak azért mert az enyém ilyen és semmi gond nincs se a tabbal se a frissítésekkel?!
-
Kryczek
aktív tag
Most mi történt? Ez az open dott-os sztori megbukott? Most láttam debrecen reptéri tescoban hogy még a helyét is megszüntették a maradék három mobilt meg besuvasztották a többi közzé a polcra. Ennyi volt a történet?
-
Kryczek
aktív tag
Arra van már megoldás, hogy ha lezárom ne szakadjonmeg a wifi kapcsolat? Elég idegesítő. Nem rootolok, szóval valami olyan megoldás kell ami egyszeű. Minden erre irányuló appot kipróbáltam. Feleslegesen...
-
Kryczek
aktív tag
Ne sírjatok már annyit... 14990ft. Gondolom mindenki sejtette, hogy nem prémium kategória. Van rosszabb is elhihetitek. Beex, Akai és társai. Ott aztán hullnak a tabletek. Ha valaki ezt nem tudja feldolgozni lehet venni samsungot meg ipadot. Szerintem teljesen jó. Nekem elsőre is jó volt. Frissit is hangja is jó nem is sípol. Nem kell ennyire kifeszülni, hogy jaj mert selejt. Gyere oda adom a myaudio-t ami eddig volt és megtudod mi az a selejt...
-
Kryczek
aktív tag
HD camera nevü alkakmazással az autofocus sokkal jobb mint a gyári kamera alkalmazással, tapasztalatom szerint
-
Kryczek
aktív tag
Nem akarok gonosz lenni de csak ide tolom hogy: flash player. Nem flesh flas meg nem is tudom milyen borzalmakkal találkoztam itt. Nekem is van egy ilyen tabletem csendes olvasó vagyok, de ezt már nem tudtam szó nélkül hagyni...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest