Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
-
PROHARDVER!
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
stickermajom #19552 üzenetére
Először az jutott eszembe, hogy az oldalra, a fiókodba belépve ki tudod nyomtatni a számlát, és azt adod vele. De rájöttem, hogy ez nem jó, mert akkor így csinálták volna azok is, akik a meghívókat csereberélték. Szóval ott úgy ment, hogy nyitottak egy fiókot, amiből megvették (kosárba tették) a telefont, és a vevőnek ezt a fiókot adták el/át. Tehát ami szerintem működhet, az az hogy a fiókodat átruházni a vevőre. Ha ez egyáltalán megoldható. A bibi akkor lehet, ha gariztatás esetén csak az eredeti címmel hajlandóak foglalkozni, amivel itt valaki szenvedett is (az ő címe nyilván nem egyezett a mailbox.de címével). Meh. Én jobbat nem tudok, biztos írnék a supportnak.
-
stickermajom
addikt
válasz
stickermajom #19444 üzenetére
Erre esetleg valaki? Legfőképp azokat kérdezném, akik árulták itthon a telefont. A garanciát hogy tudom átruházni másra?
-
farena
tag
válasz
stickermajom #18557 üzenetére
Ránézésre eredeti igen
-
Pipiripi
senior tag
válasz
stickermajom #18366 üzenetére
Kapcsold ki ezt a "felkapom" cuccot, mert csak meríti a telefont. Szerintem másra nem is jó.
-
FeRkE
őstag
válasz
stickermajom #17884 üzenetére
Én tudok küldeni, ha kell, van egy napig jó.
-
Kindar
tag
válasz
stickermajom #17569 üzenetére
Köszi, azóta ment a teszt és dinamikus IP esetén nincs hiba csak ha állítok fixet
-
Kindar
tag
válasz
stickermajom #17545 üzenetére
Más telefonokkal és laptoppal nincs probléma, viszont a 1+1 a dual-os router mind a két frekijén csinálja plusz van egy tp-link range extender is és azzal is.
Bár most próbálgattam és lehet, hogy a statikus ip-t nem szereti. Kipróbálnád, hogy Nálad jelentkezik-e a hiba olyankor? -
vitezlejszlo
őstag
válasz
stickermajom #17333 üzenetére
Egyre gondolunk
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
stickermajom #17327 üzenetére
Nem azt mondom, hogy emiatt lehet nekik ilyen valaszt adni. Sot. Boszmeseg. Na. Egy a lenyeg. ma se lesz mit nyalnotok
-
Ixion77
addikt
válasz
stickermajom #16179 üzenetére
Ráadásul fölöttébb tájékozatlanok, viszont a butaságot nagy arccal tudják okádni magukból...
De jó hogy páran hozzászóltak olyanok is akik ismerik ezt a telefont, mert rossz volt látni a rengeteg cáfolatlan ostobaságot. -
Criton
veterán
válasz
stickermajom #16137 üzenetére
xdan azt mondogatják , hogy kint van már a fórumon, de én nem találom sehol sem.....
-
válasz
stickermajom #15962 üzenetére
én azért fő a biztonság viszek pénzt hátha lehet venni
-
micafighter
nagyúr
válasz
stickermajom #15877 üzenetére
Csak a bambusz hátlaphoz kell meghívó tudtommal. Nekem simán engedte a checkoutot a képen látható kiegészítőkkel.
-
FeRkE
őstag
válasz
stickermajom #15877 üzenetére
A telefon meg out of stock
-
Criton
veterán
válasz
stickermajom #15814 üzenetére
nálam mobil, notebook, asszony, gyerek az ébresztőóra, fő a biztonság
-
kcsa
veterán
válasz
stickermajom #15808 üzenetére
Nekem a második ilyen eset volt.
-
M0RGI
őstag
válasz
stickermajom #15011 üzenetére
Szerintem semennyire. Hivatalosan, telóból kivéve, 4 fokon kell tárolni a lítium akksikat.
-
rum-cajsz
őstag
válasz
stickermajom #14054 üzenetére
Hát, nem tudom. Én a Hangoutsot használom az SMS fogadásra is, és ott a Hangouts beállításokban bekapcsoltam az SMS-nél a rezgést, és nem vettem észre, hogy ne rezgett volna.
Esetleg próbálj ki más SMS kezelő progit, hátha azzal van valami gond.Nincs feltéve víruskereső, vagy memória szabályzó program?
-
rum-cajsz
őstag
válasz
stickermajom #14032 üzenetére
A hangbeállításokban bekapcsoltad?
-
stickermajom
addikt
válasz
stickermajom #14032 üzenetére
Valaki erre? Eleg idegesito, es nem tudom eldonteni, hogy bug vagy feature
Eddig fel se tunt, de ma kaptam par fontos smst, es mindet elmulasztottam termeszetesen.
-
Danika256
aktív tag
válasz
stickermajom #13248 üzenetére
Antutu peformance módban rosszabbul teljesít mindig!. De ez a szép eredmény lehet direkt erre nézve optimalizáció, éppen azért megnéznék emellé egy Quadrantot vagy egy 3DMarkot is. Ha azok is hozzák 23-24k és 20k pontot, elmondhatjuk, hogy összességében jó lett a rendszer teljesítménye.
-
stickermajom
addikt
válasz
stickermajom #12828 üzenetére
Targytalan a kerdes, reboot utan megjelent a system framework ikon az app drawerben is. Erdekes, hogy elsore miert nem.. Pedig a webrol tudtam iranyitani a telefont, szoval futott a Cerberus.
-
kerlas
tag
válasz
stickermajom #12824 üzenetére
Közben megoldottam a problémát, eddig úgy csináltam, hogy a Titanium Backup-al konvertáltam rendszeralkalmazássá, de úgy látszik, ez nem jó megoldás. Kicsit utána néztem, és másnak is volt ilyen gondja. A cerberus fórumán azt írják, hogy takarítsd le a programot a telefonról majd innen töltsd le a neked megfelelőt (én ezt választottam: cerberus_disguised-4.4.zip) és telepítettem TWRP alól, miután beállítottam, tökéletesen kapcsolja a GPS-t is. Érdemes volt utána olvasni, ja és a linkelt zip azért is jó, mert nem Cerberus-ként jezi, hanem System Framework-nek, még az ikonja is semmitmondó
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
stickermajom #12692 üzenetére
ha állítva nézed a kijelzőt, akkor látod polarizált napszemüvegben is.
-
M0RGI
őstag
válasz
stickermajom #12668 üzenetére
Polarizált szemüvegben Galaxy Nexust sem lehetett látni.
-
Danika256
aktív tag
válasz
stickermajom #12578 üzenetére
Remélem akkor, hogy ez így is fog maradni a jövőben! A Oneplusnak is jobb lenne szerintem, nem tudom, hogy ezt ők belátják e.
Más:Vannak hivatalos Oneplus által készített ROM-ok is. Van tiszta Google ROM az AOSP valamint van hivatalos PA is. Valaki kipróbálta ezek közül valamelyiket?Mik a tapasztalatok? Teljesítmény, stabilitás, aksiidő stb?
A másik dolog amire még senki nem reagált, a playes "bug", hogy hogyan fordulhat elő, hogy egy applikáció a playen "nem kompatibilissé" válik egy ROM újrahúzás után úgy, hogy a készülék neve is ugyanaz maradt és az app sem frissült.. Nem lényeg, de azért bosszantó! Ti találkoztatok már hasonlóval?
-
M0RGI
őstag
válasz
stickermajom #12582 üzenetére
Többet kipróbáltam, tesztelgettem, maradt a CM.
-
válasz
stickermajom #12582 üzenetére
Gyárival nekem nincs bajom.
-
M0RGI
őstag
válasz
stickermajom #12339 üzenetére
Kontaktok, böngésző dolgok, app beállítások, képek teljesen rendben vannak felhőben.
Persze mások a felhasználó szokások, de én úgy vagyok vele, hogy ha el is veszne a telóról pár mp3, vagy film, azokat bármikor lerántom bárhonnan ismét. A 100 giga mp3-amat és az X db filmet meg nem a telefonon tárolom, hanem a PC-n. Persze aki naponta 20 óra zenét hallgat és 5 filmet néz meg a telón, annak biztos jó, hogy nem kell összekötni a PC-vel és rámásolni állandóan. Én azt a pár albumot amit hallgatok, hetente felmásolom a telóra és kész. Amúgy meg ugyanannyi idő lenne a felhőbe is felmásolni. -
marchellow
tag
válasz
"Mert 2014-et irunk?
Ellopjak a telefonod/kukara torod/szimplan tonkremegy es oda az osszes contact/kep/video/szemelyes holmi. Na ezert a felho."
ez azért nem feltétlen a felhő mellett érv, hanem csak a backup mellett.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
De nem érted. A telefon 64 gigás, az otthoni PC meg végtelen terás, akkor minek kell a 15-50 gigás felhő?
-
Criton
veterán
válasz
stickermajom #11857 üzenetére
Hogy érted, hogy mi alá? Van ennek jelentősége?
44S-ROM alá úgy tudom fel mehet, és mivel most nem vagyok gép közelben, az a recovery megoldás jónak tűnt, de nem tudom a fastboot-os jobb-e vagy ugyan az?
(#11856) kano: ez van nekem is, teljesen jó!
, nekem a készülék eddig szerencsére semmilyen rebootot nem csinált, és én sárgásnak sem látom a kijelzőt
-
Criton
veterán
válasz
stickermajom #11853 üzenetére
stock 44s, rootolt, franco kernel r34, miért? úgy olvastam, hogy a száma ugyan az, de tartalmilag lehet más...
(#11854) mgTerminator: detto, nekem Galaxy S5 tartója van fent, szintén 6000 forint körül volt, de lassan 6 hónapja szintén fent....
Más: ha valakinek 44S rom alatt gondja van a hívás fogadással, mert az android.com.incallui mindig fc-zik, akkor a megoldás, hogy a telefon alkalmazás beállításaiban, "telefonszám keresés" funkciót kell kikapcsolni teljesen, és akkor a probléma megszűnik. Elvileg ezt már két korábbi verzióban is javították, mint ahogy a modemet is....
-
mgTerminator
veterán
válasz
stickermajom #11713 üzenetére
Igen, az a tapasztalatom hogy mindennek meg lehet vonni a felébresztést és az ébren tartást, mert ugyan úgy működnek.
-
stickermajom
addikt
válasz
stickermajom #11706 üzenetére
Kozben egy "Clear credentials" megoldotta a problemat.. Mindesetre erdekes.
Ami viszont most megijesztett: megneztem valamit telefonom (semmi beallitas csere), lezartam a kepernyot, letettem az agyra. Ket perc mulva ebresztenem fel, duplakoppra semmi, gombra semmi, tetszhalott allapot. Bekapcsolni sem akart. Kb. fel percig kellett tartani a bekapcsolo gombot, hogy eletre keljen es bebootoljon.
-
G4bi89
senior tag
válasz
stickermajom #11679 üzenetére
Ezt eddig is tudta a gyári rom.
Beállítások - profilok
Kell két profil, egyik amelyikben beállítod, hogy ne legyen képernyőzár majd ehhez hozzátársítod (alul a középső ikon asszem) az otthoni wifit. A másik meg amikor lecsatlakozik az otthoni wifiről akkor az alapértelmezett képernyőzár legyen.Kicsit bonyolultabb mint mondjuk lollipop alatt, de cserébe a kezdetektől működik. (és mindegyik CM verzió tudja)
-
válasz
stickermajom #11657 üzenetére
?? micsoda
-
Gre@T
tag
válasz
stickermajom #11566 üzenetére
Szia,
Simán TWRP-ből beletolod a zip-et. Nálam volt vele gond. 3 mikrofon van a telefonban, de nem értették, hogy mit beszélek.
-
Karavik
veterán
válasz
stickermajom #11549 üzenetére
Köszi mindenkinek, tényleg korrekt leírás! Én az XDA-n keresgéltem....
-
M0RGI
őstag
válasz
stickermajom #11543 üzenetére
Jaja, én is csak ezért akarom rootolni, plusz, hogy a kijelzőt tudjam állítani (kontraszt, szaturáció, stb.) mert ez így katasztrófa.
-
Vagany
őstag
válasz
stickermajom #11487 üzenetére
Most raktam fel, még nem tudok nyilatkozni
.
-
M0RGI
őstag
válasz
stickermajom #11189 üzenetére
Szerintem ez teljesen normális. Más telefonnal, rommal is ennyi.
-
maximilian4
addikt
válasz
stickermajom #11199 üzenetére
Kár kiemelni egy részletet a beszélgetésből. Tovább is tart a párbeszéd és láthatja mindenki, hogy utána privátba kommunikáltam egy opo tulajjal.
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
stickermajom #11199 üzenetére
TROLL ALARM
-
tihibaby
senior tag
válasz
stickermajom #11189 üzenetére
Van még mindig két meghívóm,négy napig érvényesek.Privátban átadom.
-
válasz
stickermajom #11185 üzenetére
Nekem is elég vegyes: 3G amikor úton vagyok, WiFi+2G amikor melóban illetve itthon..
Viszont nekem a éjszaka, még mindig 2-3% merülésem van. Ezt már igazán túlélem, csak na. soknak tartom ahhoz képest, hogy mobilnet nélkül Edge-en ennyit merüljön...
Amúgy én pedig SoundCloudról hallgatok sok zenét, akkor nekem sem valami fényes az üzemidőm.
-
rum-cajsz
őstag
válasz
stickermajom #11142 üzenetére
A Maps frissítésével együtt hozza el a kívánt jóságot.
-
micafighter
nagyúr
válasz
stickermajom #11136 üzenetére
Nekem van még 1-2 kopi kábelem amitől hajlandó lennék megválni ha esetleg érdekel
-
szkorhetz
őstag
válasz
stickermajom #11060 üzenetére
Hát nekem annyira gyönyörűen merül r33 óta, hogy már alig megy 4 óra kijelző időt, pedig régen simán megvolt a 6. Remélem, hogy tényleg csak a kernel a ludas, mert app fogyasztásban nem látok semmit. Csak nem halt be ennyi idő alatt az akksi..
-
válasz
stickermajom #11056 üzenetére
R33 is van már. Van valami ok hogy nem frissitettél?
-
válasz
stickermajom #11050 üzenetére
11S-t használsz?
-
válasz
stickermajom #11048 üzenetére
Lehet placebo, de ezzel a kernellel mintha egy árnyalatnyit röcögősebb lenne minden. Igy is sima és valószinuleg 10ből 10 ember azt modnaná rám hogy idióta vagyok, mert semmi különbség nincs, de valahogy mégis más. De az is lehet, hogy csak nocebo.
-
big-J
őstag
válasz
stickermajom #10950 üzenetére
Bőven.
#10954) Oppenheimer
Ami mégjobb, hogy reset után is megmaradnak!
-
micafighter
nagyúr
válasz
stickermajom #10921 üzenetére
Nem, mivel ez hivatalosan nem bug, hanem feature
Tovább bírja az akksi egy töltéssel. Csak épp nem tesz jót az akksinak ez a magas feszültség hosszútávon. De minden gyártó ezt csinálja kb mobil eszközöknél. Laptopnál van néhány olyan gyártó, aki azért másképp gondolkodik, és gyárilag úgy rakják össze az akksit, hogy 20%-ig merülhessen, és 80% fölé ne töltődjön. Neked persze 100%-ot mutat a laptop teljes töltöttségnél, de valójában csak a teljes kapacitás 80%-a van kihasználva. De van olyan gyártó is aki battery-care alkalmazást is tesz a laptopra, amivel beállítható, hogy x%-ig töltse. Csak példákat mondtam, remélhetőleg ezeket átveszik majd a mobil eszközöknél is, illetve tovább terjed a laptopoknál is
-
micafighter
nagyúr
válasz
stickermajom #10875 üzenetére
Túltöltésre:
Workaround: Gsam battery monitor alkalmazás figyelmeztetés beállítása. Én ezt használtam az 1+1el is, és most a Nexus 7 tabletemnél és Sony XZ3Compactomnál is, teljesen jó megoldás. Beállítható töltöttség szinten jelez. Nekem a tablet jelez mikor 30% alá merül, meg mikor 60% fölé töltődik. Sőt a pushbullet alkalmazás jóvoltából a gépem is jelez
Fix: Sensei kernel (ak alapú) battery life extender (BLX). Beállítható hogy meddig töltse a telefont. Tehát nem értesítésről van szó mint a Gsam-nél, hanem X%-nál leáll a töltés.
-
vikla007
aktív tag
válasz
stickermajom #10725 üzenetére
Hosszan nyomsz a főképernyőn és megtalálod a beállításokban...
-
M0RGI
őstag
válasz
stickermajom #10487 üzenetére
Az szép....
Köszi a választ! -
FeRkE
őstag
válasz
stickermajom #10476 üzenetére
+1 az UPS-re.
-
M0RGI
őstag
válasz
stickermajom #10307 üzenetére
Nem akkora gond, de megmaradhattak volna az 5 eurónál.
-
M0RGI
őstag
válasz
stickermajom #10270 üzenetére
Én három napja rendeltem meg, ma érkezett meg Bécsbe az ismerősömhöz.
LONDON-HEATHROW - UK ->
GATWICK - UK ->
LINZ - AUSTRIA ->
VIENNA - AUSTRIAVárom a Diztonic tokot és a Nillkin glasst is, de azok ide jönnek a címemre.
Már tűkön ülök!
-
stickermajom
addikt
válasz
stickermajom #10051 üzenetére
Meg mindig megvan, ha valaki nem akar varni a preorderre.
-
s4tch
veterán
válasz
stickermajom #10051 üzenetére
Nekem is. Első privát viszi.
-
kopter77
tag
válasz
stickermajom #9717 üzenetére
Helló!
3-nap DHL.
-
virkir
veterán
válasz
stickermajom #9717 üzenetére
Maga a szállítás cirka másfél-kettő.
Az más kérdés, hogy a fizetés után mikor indítják a pakkot.
Most legutóbb 6 munkanapot kotlottak rajta. -
törölt tag
válasz
stickermajom #8406 üzenetére
Dettó, ezért filózok.
virkir: ja, tudom, hogy ciki.
micafighter: köszi
cím témában: nyilván a magyar címekkel semmi gond, mert nincs angol megfelelője. De pl. ha a francia nyelvű címeket írják be az okos megrendelők, el lehet guglizgatni egy darabig, hogy hova is küldjék a cuccot.
-
micafighter
nagyúr
válasz
stickermajom #8391 üzenetére
Én 3 Nillkin üveget rendeltem különböző eladóktól. Megjegyezném hogy mindegyik megbízhatónak tünt tapasztalatok/értékelések alapján, de csak az általad említett eladótól jött valóban eredeti Nillkin üveg, bár nekem inkább 3k felett jött ki picivel összesen, de szerintem még úgy is megérte. Lényeg a lényeg hogy 2-4k között már kapni eredeti Nillkin üveget, bár erre nyilván várni kell pár hetet míg megérkezik.
-
micafighter
nagyúr
válasz
stickermajom #7817 üzenetére
Elkpezelhető, az egyik legjobb tok a telefonhoz, és most megindult a telefon meghívok osztogatása.
-
micafighter
nagyúr
válasz
stickermajom #8002 üzenetére
Kb másfél hét alatt jött meg a diztronic.
-
szkorhetz
őstag
válasz
stickermajom #7943 üzenetére
Igen, én is ezzel az indokkal mentem!
-
scope2007
addikt
válasz
stickermajom #7857 üzenetére
látod, ez is divatszak lett
-
kano
nagyúr
válasz
stickermajom #7857 üzenetére
Én meg tanár info.
-
Ixion77
addikt
válasz
stickermajom #7621 üzenetére
Azért, mert az Adobe Raw nem ismeri az OPO raw formátumot.
(#7623) vikla007: Látsz a felsorolásban OPO Raw formátum támogatást?
Persze elképzelhető, hogy az OPO úgy oldotta meg a raw támogatást, hogy "másolja" valamely közismert kamera formátumát, de nem valószínű. Általában inkább az a jellemző, hogy még egy márkán belül sem kompatibilisek a formátumok. Tehát ha pl. megjelenik egy új raw képes Canon vagy Nikon fényképező, pár hónap eltelik, mire pl. az Adobe Raw-ból megjelenik az új változat, ami támogatja.
-
válasz
stickermajom #7205 üzenetére
Ők is követik a OnePlust, csak annyi tokot készítenek, amennyire igény van. Augusztus elején nekem is Lindsay válaszolt.
Következő héten valóban lehetett rendelni.
-
pitama
tag
válasz
Ahogy írtam, a telefon a moddolástól és a rootolástól nem veszti el a garanciát. Ezért tartom a a legjobbnak ezt a telefont
-
micafighter
nagyúr
válasz
Igen, de egyébként teljesen felesleges eltűntetni a nyomát. Sőt ha elolvasod a cikkem kommentjeit akkor láthatod hogy mostanában tampered bit:true értékkel küldi a Oneplus a telefonokat.
-
törölt tag
válasz
Nyaggattam őket tegnap de semmi hír.
-
micafighter
nagyúr
válasz
stickermajom #7194 üzenetére
XNPH30O és a felett nyitott bootloader kell, mert csak custom recoveryből fogod tudni telepiteni a rootot. XNPH25R és az előtt meg működik zárt bootloaderrel is a fastboot boot parancs, twrpbe bootolva telepíteni tudod a rootot. Viszont ha utána rendszerfrissitesz akkor elvész a root. Tehát 25R és az előtti rendszeren lehet rootolni zárt bootloaderrel.
-
edward2
addikt
válasz
stickermajom #7158 üzenetére
Ezen az invite nyavajgáson már csak röhögni tudok. Aki akart venni ilyen telefont már hónapokkal ezelőtt megtehette...
-
micafighter
nagyúr
válasz
A kínzóteszteket elég jól bírja a telefon, ugyhogy emiatt nem hinném hogy bárki utálná. Elég sokszor le lett már írva, hogy miért van a meghívós rendszer. Vannak akik nem tudják megérteni ezt, és hogy a Oneplus cég nem a Sasmung / HTC / Apple üzleti modellt akarja követni. Nem értem azokat, akik panaszkodnak a meghívós rendszerre: egyrészt ma már egyáltalán nem nehéz meghívót szerezni, másrészt ha nem tetszik a cég vagy a meghívós rendszer akkor van rengeteg alternatíva, persze nem feltétlen ilyen ár/érték aránnyal.
De egyébként öszintén már 2-3 hónappal ezelőtt sem okozott nagy gondot a meghívó, mert pár nap alatt lehetett szerezni. Egy tucat fórumozót tudok, akik napokon belül meghívóhóz már azelőtt is, mielőtt elkezdtek jönni a továbbosztható meghívók.
A "valódi" panaszok a Oneplus supportra érkeznek, illetve a szoftver bugokra. Ezek valódi problémák de mindkettőn dolgoznak, a szoftver pedig a CM kezében van, ugyhogy én ezek miatt sem izgulok tulságosan.
Haterek mindig vannak és mindig lesznek.
-
Vagany
őstag
válasz
Trollok mindig vannak, a Samut a Sony-t az LG-t vagy az MS-t is divat utálni
.
-
micafighter
nagyúr
válasz
stickermajom #7080 üzenetére
Oda szokták írni hogy mikorra várható készlet.
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
stickermajom #6972 üzenetére
Gyarival semmi. Csak fene se akarja hurcolaszni. Jol van az otthon. Ellenben a melohelyre is kene egy tolto, mer akkor ott is lehetne ha szukseges. Es elerkeztunk a miert vadasznak toltore az emberek kerdeskorhoz
-
micafighter
nagyúr
válasz
Semmi. A kábel kb 83 cm, ez van akinek rövid, ennyi.
-
FeRkE
őstag
válasz
Szerintem semmi.
-
micafighter
nagyúr
válasz
stickermajom #6491 üzenetére
igen
Nem fog rájönni sem áfa sem vám, mert a 20€-os értékhatár alatt van a végösszeg.
-
jilian
addikt
válasz
stickermajom #6483 üzenetére
Mi a különbség a Nilkin 9H meg az Orzly tempered glass között?
Annyira nem bújtam az OpO fórumát, hogy kiderítsem.
Te találtál valamit?(#6484) micafighter
Mennyivel lett szélesebb / vastagabb?
Nem zavaró a képernyő való elhúzásnál? (azaz 1,2 mm + vastagság?) -
micafighter
nagyúr
válasz
stickermajom #6483 üzenetére
Diztronic ot én speciel a gyártótól rendeltem. Pár órája applikáltam egyébként a dbrand fóliám a Diztronic tokra, pár nap használat után írok majd róla. Ez az első dbrand fóliám egyébként, de bejött. Szintén a gyártótól rendeltem, pár dollár postaköltséggel jött Kanadából és pár nap alatt megérkezett. Maga a cég is szinpatikus, mert az összes tamogatott telefonhoz csináltak how-to videót a fólia applikálására, és igaz hogy a lényeg nagyjából ugyanaz, de eltérhet azért a fólia applikálásának módja a telefon sajátosságai miatt, de a legtöbb fóliás cég általában egy demó videót csinál egy iPhoneal, és hello. Szóval szimpatikus hogy vették a fáradtságot hogy csináltak egy demó videót egy Oneplus-al is. A választékuk is nagy, az oldaluk is tetszik, az árakat is korrektnek tartom, úgyhogy megnyerték a suimpátiámat.
-
stickermajom
addikt
válasz
stickermajom #5619 üzenetére
Idokozben megvan, elnezest
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Igazi csemegéhez sikerült hozzájutnunk, a kínai készülékek között is exkluzív OnePlus One alaposan megszorongatja a legnagyobb gyártók termékeit is.
- Milyen videókártyát?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Futás, futópályák
- Yettel topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest