Hirdetés
-
PROHARDVER!
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
Oppenheimer #15437 üzenetére
2 napja mentem vissza 33R-re. Most megcsináltam minden frissítést 05Q-ig. De semmi változás.
Este toszok még rá egy CM12-őt csak a kíváncsiság miatt, de ahogy nézegetem az OPO fórumot, másnak is van ilyen baja, tehát nem a szokásos, hogy halk hivíás alatt és majd xml-ből "tekered fel a volumét", hanem hogy így kampó basszó. Ha üvöltözök, akkor valami kevés átmegy belőle, de normális beszédnél semmise....
Ha meg lemegy az RMA, akkor majd kiderül, hogy a GSM eldobálásom megszűnik-e, vagy marad továbbra is hű társam
csak a CM logót sajnálom
Tyűűűű és ha megvolt az RMA talán már ákszidzsínaoesz-szel jön... vagy szíem12esseleeeee jááá buksi meg közbe kiszökött
SAJNÁLJATOK MÁÁÁR LÉGYSZIII
Új hozzászólás Aktív témák
ma Igazi csemegéhez sikerült hozzájutnunk, a kínai készülékek között is exkluzív OnePlus One alaposan megszorongatja a legnagyobb gyártók termékeit is.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest