Hirdetés
-
PROHARDVER!
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
berek21
őstag
Így kezdődik...
[link] -
Lomha 8V
addikt
Valami nem kerek nálam. Feljebb írtam, hogy a Dirty Unicorn ROM-al nem akart éledni a kijelző a gomb megnyomására. Most feltettem a Calkulin-t és ugyanazt csinálja. Mi lehet a probléma?
-
Criton
veterán
válasz
Lacika0002 #14370 üzenetére
ezt olvasgatva viszont február 12.-én lesz megint valami bejelentve OS téren.... , OnePlus nem reagál semmit sem a CM12S -re , szóval nem tudom milyen tesztfázis van....vagy mi megy már itt.... február 12 is csak egy bejelentés lesz... ha lesz is valami OS kiadás az fix, hogy nem most lesz, jobb esetben is szerintem február vége....március eleje...
-
guyver
senior tag
A 44s nálam nem volt fent sokáig, így nem tudom, hogy a cm12 milyen üzemidőt tud ahhoz képest. 2 óra kijelző használat, folyamatos net kapcsolat (hol wifi, hol lte), most van 65%-on.reggel 6 kor vettem le a töltőről.
-
Lacika0002
aktív tag
válasz
vitezlejszlo #14390 üzenetére
Nekem a cm11s-nél is szakadozik a térerő, alig van 3g rajta. CM12-t tettem már fel azzal jó volt
Valakinek ötlet? Telenor kártya, most volt cserélve. -
Na meséljetek, kinél hogyan szuperál a Nightly?
Nekem most a Temasek Linaro van fent, de kezdem unni picit, mert a készenlét valami gyötrelmesen rossz. Éjszaka 5-%ot merül (2G, kikapcsolt adatforgalom, wifi stb). Viszont ebben a Nightly sem volt jobb (2 héttel ezelőtt váltottam kb), úgyhogy én erre várok hogy az Android OS fogyasztást visszafogják picit.
Amúgy minden pöpec
folyamatos, nem fagy, nem laggol, jól működik, ha folyamatosan használom akkor nincs gáz, volt amikor 2 óra kijelzővel 80%-on volt még az akksi... csak aztán a készenlét miatt romlott az arány
3-3,5 óra a max amit ki tudtam hozni belőle.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
vitezlejszlo #14390 üzenetére
próbáltad az aggressive wifi to cellular handovert? nekem jó azzal, pedig nekem még a 44S is bugos volt.
-
kcsa
veterán
válasz
Oppenheimer #14360 üzenetére
Erre még akartam reagálni: ez inkább az alkalmi akciókra vonatkozhat, amik fix darabszámmal futnak. Legjellemzőbb példa a Pandawill napi akciói, amikről már párszor kiderült hogy kamu és/vagy visszaküldött cuccok. És Antelife EU raktára is hajlamos erre, de ilyen kis értékű dolgokat, mint eg yfüles nem hiszem hogy visszaküldözgetne bárki is, a postaköltség közel van a cucc árához.
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
Hát nem tudom csajok, de szerintem ez a 12 még nincs olyan állapotban, hogy kiadják. Nekem két bugom is van (más által is megerősíve), ami a mai nightlyben is benne van, és nem úgy néz ki, hogy pörögnének a javításán (gsm eldobálás és csengő hangerő nullázódás). De hát PIstáék tudják.... Szerintem ember nem tudja már követni, hogy mit bohóckodnak ezek egymással....
Jah, azt írták a zintin, hogy a nem CM logós telefonoknak tán erősebben világít a három gombja allulrú. Legalább ezt megreszelték
-
jilian
addikt
Hogyan tudom megnèzni mi hasznàlja a root hozzàfèrèst?
Mert a statusbar-on ott figyel a # de nem tudok ràjönni mièrt.
Alkalmazàsok mind kilőve, wipe volt, rom: cm12 nightly -
zokni1996
csendes tag
Érdekes-e ezt a módot használni cm11s-en?
http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/themes-apps/mod-smooth-scrolling-mod-mahdi-rom-t2840934 -
kcsa
veterán
válasz
s3nsitivity #14383 üzenetére
Lehet. De ez elég furcsa lenne.
-
kcsa
veterán
válasz
s3nsitivity #14380 üzenetére
Te se tudod mit vettél ugye?
"Sima" Cyanogenmod-ban nincsenek Google komponensek. 11S annyival több, hogy benne vannak a Google appok, ehhez kell az engedélyezési eljárás, amire utalt az úriember.
-
balazs1022
őstag
Feltettem egy csomo cm verziot a telefonra.Ezek a romok nagyjabol mukodnek, viszont ha feltettem a gappsokat, de ez utan minden folyamat lealllt, meg semmi nem mukodott. Nah mind1. Feltettem vna azt,a kamera modositast ami flowstar irt, de sajnos ez se ment :S. Oppo-ra nem lehet ratenni a oneplus rendszeret?
Igazabol csak azt akarnam megnezni h a raw mentes egyutt megye a zaridovel, megy-e a ketto egyutt? -
Oppenheimer
nagyúr
conteo: összejátszanak, direkt intézik ilyen zavarosan az egészet, hogy erről beszéljünk, ne a Camera2 API-ról. így megússzák, és egyiküknek sem kell implementálni.
-
válasz
Danika256 #14376 üzenetére
"Nem értem, hogy ezt ők miért nem látják be."
Biztos belátják, de mit tehetnek, ha a CM felrúgta a dolgot? Adjanak ingyen hardvert még több pénzt? Milyen kapcsolat lenne az, ha így mégis tovább élne? Mi rá a garancia, hogy egy újabb félév után nem rúgják-e fel ismét az egészet?
-
Danika256
aktív tag
válasz
s3nsitivity #14372 üzenetére
Szerintem megkapjuk az S-t, mert az eddigi kiadott telefont, vagyis a One-t támogatniuk kell, attól függetlenül, hogy az újakat hivatalosan nem fogják.
Ez szerintem amúgy meg nagy bukta a Oneplus-nak, mert így sok vásárlótól fog elesni. Nem értem, hogy ezt ők miért nem látják be. Esetleg ha jó lesz az Oxygén OS, akkor még lehet nem veszett minden, de ez akkor lenne így, ha egy csomó mindent át tudnának menteni a CM-ből. Ez meg egy csomó jogi kérdést vetne fel, és amúgy is úgy olvastam, hogy minél tisztább AOSP féle ROM-ra törekednek. Tehát vannak kétségeim! -
kcsa
veterán
válasz
A kérdés-válaszok alapján Google engedélyre várnak, az pedig egyértelműen S verzió.
-
Maffia91
aktív tag
válasz
De érted, most meg az az érdekes, hogy azt nyilatkozzák, hogy tesztelés alatt van a CM12S...
Most akkor mi??? -
Lomha 8V
addikt
Melyik volt a legkellemesebb nem gyári KitKat? Inkább visszamegyek, amíg nem forrja ki magát a Lolli.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Maffia91 #14371 üzenetére
Kicsit speckóbb verziót kapunk a CM12 ből de én kétlem, hogy S -es lenne, a hivatalos support ugyanis leállt, innentől az Oxygen OS a hivatalos. Bár gondolom a CM lehúzza a 2 évet a kötbér miatt. Vagy csak mert benne van a listában a bacon a többi melett.
Viszont az új OpO k már nem CMes hátlappal érkeznek mindegy milyen, honnan -
Maffia91
aktív tag
válasz
Ez csak nekem zavaros már vagy másnak is?
Egyszer azt olvasni vagy hallani, hogy nem lesz hivatalosan CM12S csak CM12 és helyette jön majd az Oxigéndús OS?
Máskor meg azt olvasni, hogy bizony fog ám jönni a CM12S...Most akkor mivan? Mert hogy őszinte legyek, ez a labdadobálgatás nekem már kezd idegesítő lenni...
Ui.: És még annyit, hogy ez baromira nem profi semmilyen szempontból...
-
Lacika0002
aktív tag
Teszt fázisban a cm rom. Csak lesz cm12s?
Link -
hkari
őstag
válasz
mgTerminator #14368 üzenetére
Már LG G2-n is ezt használtam
Valahogy megszoktam.
-
hkari
őstag
válasz
purcigeorge #14365 üzenetére
Ezzel: [link]
380dpi
-
poolzee
tag
sziasztok
a gyári stock romot hogy tudom feltenni? (honnan töltőm le, hogyan rakom fel?)
A lényeg hogy a frissítések OTA-n jöjjenek...köszönettel
-
kcsa
veterán
válasz
Oppenheimer #14352 üzenetére
miből gondolod hogy refurbished?
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
vitezlejszlo #14356 üzenetére
Jaja, és valószínűleg azért ilyen olcsó, mert visszaküldött és újracsomagolt példányokról van szó, amiknek ki tudja milyen bajuk lehet. Inkább nem rendeltem meg.
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
EU directben csak 24 cuccot listáz (telefont meg tokot), szerintem a füles az csájnából gyün.
Dikk.
ui: lassú vagyok.. Ahogy mondod.
-
Avicularia
veterán
válasz
Oppenheimer #14354 üzenetére
Oké, nem néztem utána és az előző hsz.-om nyomokban humort próbált tartalmazni
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Avicularia #14353 üzenetére
Please note: As this is a new service some products are unavailable to purchase from our EU Direct warehouse, we are working to increase the inventory selection over the coming few weeks. Only products shown in this category are eligible for purchase via our EU Direct warehouse. Any orders including other non-eligible items will ship via China. You must also select the EU Direct shipping method at checkout for your order to be shipped from our European warehouse.
Tehát ez a füles kínából jön mindenkinek.
-
Avicularia
veterán
válasz
Nem tudom ,csak láttam hogy ott van Magyarország az EU directbe. Bezzeg Svédország nincs, mivel az nem is tartozik Európához
Most várhatok 1 hónapot a fülesre, míg ti pár nap alatt megkapjátok
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Avicularia #14347 üzenetére
-
Bobm
tag
válasz
Avicularia #14347 üzenetére
-
-
kano
nagyúr
válasz
Effendi #14346 üzenetére
Biztos lehetsz benne. Az ibuygou csak eredeti Xiaomi cuccokat forgalmaz. Régi, jól bevált webshop, bár nem olcsó.
Valakinek működik hibátlanul a CM12 nightly? Hármat próbáltam (28, 30, 31) mindhárom FC a profilok finomhangolásánál. Ráadásul a 30-i még titkosította is a belső tárhelyemet.
-
Avicularia
veterán
válasz
Effendi #14346 üzenetére
#14345.
EU Direct Warehouse Now Open!Avoid Import Duty when using our EU Direct service!
Good news for our Spanish, Bulgarian, Belgian, Czech, Slovakian, German, Greek, Hungarian, Polish and Portuguese customers, you can now have your products shipped directly from our EU Direct warehouse to your door within 24 to 72 hours of placing your order.
Eredetit küldenek állítólag, én is rendeltem. Igazából szürkét akartam, de az akció meggyőzött, hogy jó nekem az aranyszínű is
-
Effendi
csendes tag
Azért ne mernék rá mérget venni, hogy ez eredeti piston. Ez az oldal, hogy buygou nem bizalomgerjesztő.
Én 24 vagy 25 dollárt fizettem érte, és kis különbséget vélek felfedezni a képen látható és a sajátom között.
A hátoldalon lévő furat nagysága, mintha kisebb lenne az enyémen. Persze lehet, hogy optikai csalódás. És igazán talán a csomagolásból lehetne látni, hogy eredeti-e.
-
poolzee
tag
Up
-
Ixion77
addikt
Eredeti Xiaomi Piston füles a mai napon 16.99 USD:
http://www.ibuygou.com/xiaomi-piston-promo-31-1-2015.html -
beloadjoker
őstag
Valakinek megy a lego star wars the complete saga? Ha igen akkor mit töltött le és mit állított be?
-
hpeti3
tag
Sorry, manual telepítés megoldotta, csak idegesítő volt...
-
hpeti3
tag
Sziasztok. A 27-i cm nightly óta nem tudok frissíteni, mert ujraindulás után azt írja amikor települne, hogy: can't mount E: @/cache/ recovery/block.map. installation aborted. Mi a teendő ilyenkor? Másnál nem fordult ez elő? Köszi.
-
kcsa
veterán
válasz
purcigeorge #14331 üzenetére
ne kavard a témát ennyire...
-
törölt tag
válasz
balazs1022 #14325 üzenetére
Nem akarok vacakolni, pont azért kérdeztem.
s3nsitivity: de nem aztírja, h a lollira a másik kell?
-
purcigeorge
aktív tag
válasz
beloadjoker #14332 üzenetére
Végül is amíg nem tudunk biztosat, kár aggódni. Amúgy meg ilyen jó cm12 nem sok telefonhoz lehet. tényleg nem tudom, hogy egy 12S mivel tudná überelni. A saját témával
?
-
beloadjoker
őstag
válasz
purcigeorge #14331 üzenetére
Az sem lenne semmi /annó az n9et vártam nagyon mikor még úgy volt hogy qwerty billel jön meg maemoval aztán átment az a kö*sög és elb*zott mindent de egy cmes nokiára befizetnék mehetne rá linux
n900am még mindig megvan és onepluson is nethunter van fent
/, de ezt a hírt szomorúan hallom, főleg a balhét a cmel :/ nekem is volt két samsungom s2 s3 mindkettőt főzött rommal használtam mindig, sokszor volt cm most volt egy nexusom azzal már egész jó volt a gyári rom is de inkább cm volt rajta, most úgy döntöttem hogy akkor legyen egy 1+1 cm miatt erre tessék lehet hogy már nem is kapjuk sokáig a frissítéseket ...
-
purcigeorge
aktív tag
válasz
beloadjoker #14330 üzenetére
Szívesebben látnám, hogy a Google-től kap sok zs-t. Lehet, hogy a Nokiákon ezentúl cm fut majd
?
-
beloadjoker
őstag
válasz
purcigeorge #14329 üzenetére
Basszus már
először komolyan vettem
-
purcigeorge
aktív tag
Cyanogen feliratú hátlapomat cserélem cm mentesre
Na jó, nem... -
balazs1022
őstag
válasz
s3nsitivity #14327 üzenetére
Hali! Konretan a kamera miatt valasztottam az oppo-t. De latom h egyre jobban fejlodik ezen a teren a o+o. Kicsit irigy leszek a h tenyleg mukodni fog.
Am jo sok ismeros arcot latok erre fele. Kar h nem porog az oppo topik...
Jo lenne h olyan lenne mint ez. -
balazs1022
őstag
válasz
balazs1022 #14324 üzenetére
Majd probald mar ki h milyen. Lehet en is megprobalom ha neked sikerul. Feltolok akkor egy cm-et, meg ezt a kamerat.
Meg az emlitett elozo beallitast is probald mar ki. Mert ha nem tudja akkor nem benazok a felrakasaval.
Halas lennek!
KosziUi: ennyi volt az s3-bol?
-
Vagany
őstag
válasz
ittakary #14308 üzenetére
"elkezdte szapulni, hogy mekkora szar lesz"
Mutasd meg barátom hol írtam ilyet?Én annyit írtam, hogy örültem a hivatalos CM-nek, mint ahogy mindenki és nem örülök a váltásnak, mint ahogy sokan
.
"pesszimista gondolatmenetével"
Pont optimista voltam, mert még icipicit reménykedem, hogy a One-on marad a CM, mert én ezzel vettem, ezért fizettem, szerintem a Oneplus attól IS különleges, hogy gyári CM van rajta és nem örülnék a változtatásnak nem azért mert az ő rom-juk szar lesz, hanem mert nem CM. -
jilian
addikt
Nekem a 30d van a hozzá jó (témázható) 2.8.4.1-es TWRP-vel.
Minden ok vele.
Ahogy észrevettem nem érdemes 'szarakodni' az xda-s topikjával, csak a play-ből feltelepíteni az app-ot, az megcsinál mindent magától..frissít is ha kell.szerk.:
ja nem árt kerneleket tartani a telefonon, nem mindegyik ROM-mal botol be a telefon, de ez általában fel sem települ.
Mondjuk AK-t, nekem hozza a ~6 óra kijelzőt. -
mgTerminator
veterán
válasz
s3nsitivity #14315 üzenetére
Tulajdonképpen senki nem írta le a dolgot magyarul, mindenki csak angol cikkeket linkelget mintha mindenki tudna angolul... Én speciel folyamatosan olvasom a topikot de még mindig nem tudom hogy mi történt... A Google fordítóból meg köszönöm nem kérek...
-
törölt tag
Erről a kamera modról mi a véleményetek? Próbálta mér valaki?
-
Nem szopatják a világ többi o+o tulaját, azt mondták még támogatják 2 évig...
Közben gondolj bele a One Plus helyzetébe, India (vagy a Micromax) miatt CM felrúgta a szerződést, volt 1-2 csúnya levélváltás, majd azt mondták, hogy jó, akkor még támogatunk.
Ezek után én is elkezdenék azon gondolkodni, hogy mi lesz a jelenlegi felhasználóimmal, akik várják a további CM frissítéseket, és mi lesz a következő hardveremmel, azt vajon mivel adom el, ha a CM-ben már nem bízhatok?
Egyenes út vezet a saját ROM-hoz, egyébként is így lehetnek sikeresek, ha ezt meglovagolják (saját hardver, saját kiegészítők és most már saját ROM).
-
Bilux
veterán
Mi történt CM illetve o+o kapcsolatával?
Lemaradtam kicsit...meg új OS? -
kano
nagyúr
Sziasztok!
Használja valaki a Mulitrom 30c verzióját a legújabb multi TWRP-vel? Random újraindulásokat produkál a telefonom, ha a multi fel van telepítve és nem tudom, hogy melyik lehet a gond.
Esetleg volna valakinek valamelyik korábbi, STABIL multirom verzió (TWRP és 29 vagy 28, stb...).
Köszönöm! -
vicze
félisten
A saját ROM-jukból az Apha verzió óta volt kiadás? Mert februárra lett ígérve ami erősen kopogtat már.
-
válasz
s3nsitivity #14307 üzenetére
Persze, hogy csinálhatnak jót.
Azért mert Vagany nevű kolléga a saját pesszimista gondolatmenetével már előre elkezdte szapulni, hogy mekkora szar lesz a következő hivatalos OnePlus ROM attól még lehet hogy simán jó lesz...
Nagy divat PHn jövőbe látni -
válasz
s3nsitivity #14304 üzenetére
Már ne haragudj, de a Samsung tényleg hulladék rendszereket gyárt, mivel telehányják minden szarral, amit a kutya nem használ és ráadásul root nélkül megszabadulni sem lehet tőlük
(jó az alkalmazás letiltása egy félmegoldásnak működik, de ....)
Emlékszem az S3-on első inditásnál két oldalnyi + progi volt: SharePlay, ChatOn, meg ilyen social marhaságok. Miután Recoveryből lefuttattam az általam konfigurált ROMcleanert, hogy mit távolitson el kb 200MB RAMot szabaditottam fel (!!!)
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Vagany #14303 üzenetére
Miért lenen nulla?
Mi van a MIUI-val ha már a kínaiaknál tartunk?
Ennyi erővel ott van mint nagy gyártó a Sony vagy a Samu két hulladék rendszerrel.
Nem kell előre ítélkezni.A lolliról meg annyit, hogy még a gugli se rakta össze teljesen..
Az meg, hogy pozitívum a CM az tény.. de annak annyi a balhé miatt.
Így nem szarozni kell hanem reménykedni, hogy ha már egy ilyen hardveres készüléket összeraktak akkor van pár jó szoftver mérnökük.
Plusz ha nem lenne valami nagyobb durranás akkor nem lenne körülötte ekkora titok.. -
Vagany
őstag
válasz
s3nsitivity #14302 üzenetére
Nézd meg a lollipop alfájukat, vagy nézd meg a color OS-t, vagy nézd meg a többi kínai gyártó, vagy más gyártó romjait és akkor térjünk vissza oda, hogy sokan, szinte mindenki pozitívumként gondolt a gyári CM rom meglétére.
"agyonveri majd a CM-et" ez viccnek jó, de realitása sajnos 0%. -
Vagany
őstag
válasz
s3nsitivity #14297 üzenetére
Félreolvastad, ő nem azt írta, hanem ezt:
"jobban járnánk"
Ezzel én is teljes mértékben egyetértek és picit még remánykedem, hátha/esetleg/talán lesz CM12S is és ez az oxigen-hidrogen bohóckodás a one-t nem érinti, vagy legalábbis nem kötelezően, hanem választhatóan, de sajna egyre kisebb az esélye. Nem akartam custom romolgatni, ezért is örültem a hivatalos CM S-nek, de ha nem lesz más akkor marad a sima CM12.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Igazi csemegéhez sikerült hozzájutnunk, a kínai készülékek között is exkluzív OnePlus One alaposan megszorongatja a legnagyobb gyártók termékeit is.
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest