Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• pendre54

addikt

Nekem is ma délután jött meg a 14-es verzió. Eddig nincs gondom, egy dolgot kivéve. Pár hete ajánlották itt a telefonhívások hangrögzítésére, ami egyébként egy tökéletes cucc volt eddig, a Cube ACR App Connector, és az ahhoz kapcsolódó Cube ACR Helpert.
    A frissítés után, ezt az üzenetet kapom: "A Cube ACR Helper telepítve van, de a következő problémák merültek fel: A Cube ACR App Connector nincs engedélyezve".
    Ha a hibajavító útmutatás szerint, elmegyek a "Letöltött alkalmazások" -hoz, ott a Cube ACR App Connectorhoz, és a "Ki" állapotból, megpróbálom bekapcsolni, a következő üzenetet kapom: " Korlátozott beállítás, Biztonsága érdekében ez a beállítás jelenleg nem használható."
    Mindeközben meg ilyet is látok:

Ugye, ha megnézem a beállításoknál, a "Letiltott alkalmazások" opciót, ott se szerepel ez az app, mivel értelemszerűen, én nem is tiltottam.
    Szóval, most ezen a téren nagy a káosz, és az én képességem eddig terjed, hogy újra működésre bírjam, ezért kellene valaki hozzáértő, hogy mit, merre csináljak még, amit előre is köszönök.

Új hozzászólás Aktív témák