Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mókuska

tag

válasz tibi020 #4316 üzenetére

Én főleg a nem kívánt gyári programok eltávolítására használom. Tavaly tértem át a Nexus széria megszűnése miatt Oneplus-ra. Nexus-on könnyű volt, mert olyan gapps-t telepítettem amilyet akartam. Itt xXx segítségével távolítom el.
    Illetve AdAway, Viper4android, Substratum miatt. Nekem az AdAway mindig felment elsőre és maradt is. Most Op7 pro-n valamiért a Viper4android nem egyből tette a dolgát, hanem többször neki kellett futnom. De pl ma is újra telepítettem az xXx-t és jól működi továbbra is.
    Kernel tweak nem érdekel. Azt oldja meg a kernel készítője :) Amúgy is xXx fejlesztője össze van gyógyulva smurf kernel fejlesztőjével. Én meg nem szeretem smurf kernelét. Op6t-n Omegát használtam, itt meg ElementalX-t használok.
    A közelségi szenzorom nem működött mostanában jól. Hívásnál nem kapcsolta le a kijelzőt. Bedobtam telegram csoportba és ott megkaptam a fejlesztőtől a megfelelő beállítást. Turbo módot kellett tiltani.
    Szívesen átküldöm a profilom. De tényleg kinek mi a fontos a beállításoknál....

Új hozzászólás Aktív témák