- Apple MacBook
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- Hihetetlenül jónak tűnik a TSMC 2 nm-es node-jának kihozatala
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Olcsó, de gyors a Redmi Pad 2
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mókuska
tag
válasz
tibi020 #4316 üzenetére
Én főleg a nem kívánt gyári programok eltávolítására használom. Tavaly tértem át a Nexus széria megszűnése miatt Oneplus-ra. Nexus-on könnyű volt, mert olyan gapps-t telepítettem amilyet akartam. Itt xXx segítségével távolítom el.
Illetve AdAway, Viper4android, Substratum miatt. Nekem az AdAway mindig felment elsőre és maradt is. Most Op7 pro-n valamiért a Viper4android nem egyből tette a dolgát, hanem többször neki kellett futnom. De pl ma is újra telepítettem az xXx-t és jól működi továbbra is.
Kernel tweak nem érdekel. Azt oldja meg a kernel készítőjeAmúgy is xXx fejlesztője össze van gyógyulva smurf kernel fejlesztőjével. Én meg nem szeretem smurf kernelét. Op6t-n Omegát használtam, itt meg ElementalX-t használok.
A közelségi szenzorom nem működött mostanában jól. Hívásnál nem kapcsolta le a kijelzőt. Bedobtam telegram csoportba és ott megkaptam a fejlesztőtől a megfelelő beállítást. Turbo módot kellett tiltani.
Szívesen átküldöm a profilom. De tényleg kinek mi a fontos a beállításoknál....
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Tenisz topic
- Villanyszerelés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Apple MacBook
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged